Zpáteční letenky do Milána a Londýna od 1138 Kč!

12. 03. 2013     Akční letenky.cz

Jak už jistě mnozí víte, pro cesty z moravské metropole můžete využít například známé nízkonákladové aerolinky Ryanair, která nyní nabízí letenky do Velké Británie či Itálie od 569 Kč (jednosměrně). Od června začne přepravce létat také z letiště v Ostravě.

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky do Londýna, Letenky do Milána, Letenky do Velké Británie, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Zajímají vás letenky Miláno? Vybírejte pohodlně online!
  • Boj airolinek o letní Milán! Wizz Air za 1.100 Kč, EasyJet za 1.330 Kč.

    (30.04.2012, Letenky levně) Oba dva hlavní low-costový dopravci létající Praha – Milán a zpět snížily ceny na léto, a to zejména na červenec. Obvykle předražené zpáteční letní letenky jsou nyní k dostání již za 1.100 Kč s maďarským Wizz Airem na letiště Bergamo a již za 1.330 Kč s EasyJetem na hlavní letiště Malpensa.

  • Levné letenky: Benátky, Řím, Londýn

    (13.06.2013, Rádi cestujeme) Benátky, Londýn, Řím - přední evropské destinace a překvapivě levné pokud poletíte z Prahy či Brna. Posuďte sami - zpáteční letenka Praha-Benátky za cenu 658 korun, zpáteční letenka Brno-Londýn za 1 058 korun a po delší době let z Prahy do Říma za cenu pod 1 100 korun.

  • Letenky směr Milán, Manchester a Lyon od 1402 Kč!

    (18.02.2013, Akční letenky.cz) Jedny z nejlevnějších letenek, které jsou k dispozici v případě, že preferujete odlety z letiště v Praze, jsou ty od nízkonákladové letecké společnosti easyJet! Celkově se můžete z České republiky podívat  na 9 evropských letišť. Výhodné jsou například lety na lince Praha – Milán (MXP), které mohou klienti rezervovat od 589 Kč (jednosměrně)!

  • Zpáteční letenky do města módy – Milán za 851 Kč

    (12.06.2012, ) Máte rádi nakupování? V srpnu si můžete zaletět do italského Milána za akčních 851 kč. Kromě nakupování si můžete prohlédnout mnoho památek, například Katedrálu Narození Panny Marie. Pro milovníky fotbalu se nabízí prohlídka stadionů slavných týmů AC a Inter Milán. Letenky i ubytování  můžete objednávat přes formulář vpravo nebo na odkaze zde.


Sponzorované odkazy