Akční letenky z Prahy do Rigy či Pisy od 1599 Kč!

25. 03. 2013     Akční letenky.cz

Zpáteční letenky z Prahy za zajímavé ceny mají nyní k dispozici cestovatelé, kteří v tomto roce plánují návštěvu měst Pisa či Riga. V rezervačním systému leteckých společností Air One a airBaltic se totiž právě nachází termíny pro cestu tam i zpět od 1599 Kč! Jedná se však o velmi omezenou nabídku.

Štítky:
Air Baltic, Air One, Letenky Air Baltic, Letenky Air One, Letenky do Itálie, Letenky do Lotyšska, Letenky do Pisy, Letenky do Rigy

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Air One: V létě do Pisy za 2125 Kč

    (20.04.2012, Letenky levně) Italská nízkonákladová společnost Air One již několik měsíců provozuje spoje z Prahy do Pisy a Milána, avšak nyní má dostupné levné tarify na léto, a to zejména do Pisy, ze které je to jen pár kilometrů k plážím a navíc se budete moci pokusit narovnat místní šikmou věž.

  • Akční letenky do Rigy a Barcelony od 1587 Kč!

    (22.01.2013, Akční letenky.cz) V dnešním tipu na levné letenky zmíníme letecké společnosti Vueling a airbaltic, které mimo jiné létají také z letiště Praha a jejich jediné přímé lety směřují do Barcelony resp. Rigy. Například právě lotyšská aerolinka nyní nabízí zpáteční lety na lince Praha – Riga (RIX) v nejnižším tarifu od 1587 Kč včetně poplatků.

  • Z Prahy do Pisy za 1286,-Kč!

    (22.11.2012, Letenky levně) Italská letecká společnost Air One nabízí výhodný let z Prahy do Pisy za 1286,-Kč! Největším lákadlem je nepochybně symbol Itálie Šikmá věž, na Piazza dei Miracoli (Náměstí zázraků), které ročně navštíví tisíce turistů. Celé Toskánsko je nádherné.

  • Levné letenky tentokrát do Moskvy či Pisy

    (12.12.2012, Rádi cestujeme) Moskva, Istanbul, Pisa anebo Tokio - destinace, do kterých jsme našli levné a zajímavé letenky. Ze všech bychom vyzvedli let z Prahy do Moskvy. Za zpáteční let zaplatíte zhruba 3 500 korun. Za přibližně 2 000 korun pro změnu doletíte z Prahy do italské Pisy. Nejlevnější mezi dnešními akčními letenkami je let z Prahy do Milana, 1 120 korun u Pelikana. Pokud zakoupíte let přímo u Wizzairu, bude letenka z největší pravděpodobností ještě levnější.


Sponzorované odkazy


Letenky do Lotyšska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.