Akční letenky na Sardínii, Malorku či Sicílii od 721 Kč!

26. 03. 2013     Akční letenky.cz

Zdá-li se vám tento způsob jara poněkud nešťastným, zkuste využít nabídky nízkonákladové letecké společnosti Ryanair a vydejte se do teplejších krajů za pár korun. Irský přepravce mimo jiné létá také z letiště v Bratislavě a na výběr je v této chvíli celkem 16 evropských destinací.

Štítky:
Akční letenky, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Z Bratislavy na Sicílii a zpátky za 1.993 Kč

    (13.03.2014, Akční letenky.cz) Víte o tom, že můžete z Bratislavy vyrazit přímým letem společnosti Ryanair rovnou na Sicílii? A že to vůbec není drahá záležitost?

  • Ryanair obnovuje linku z Bratislavy na Sicílii

    (20.12.2012, Aerolinie.info) Irský Ryanair oznámil obnovení leteckého spojení z Bratislavy do Trapani na Sicílii. Linka bude v provozu od 31. března každou středu a neděli.

  • Letecky na Sicílii za 1 040 korun

    (25.06.2012, Rádi cestujeme) Italský ostrov Sicílie nabízí krásné pláže a je vděčným místem pro trávení letní dovolené. Pokud byste rádi na tento ostrov k moři, máme pro vás levné letenky. Levně na Sicílii doletíte především z německých letišť jako jsou Memmingen u Mnichova nebo Lipsko. Cena za zpáteční letenku začíná na zhruba tisíci korunách.

  • Letecky na Sicílii za 1 234 Kč, na Mallorku od 600 Kč

    (14.05.2012, Rádi cestujeme) Vyhledali jsme levné letenky do oblíbených letních destinací, jako jsou Řím, Benátky či Sicílie. Velmi levně doletíte z Prahy do Benátek - za krásných 884 korun! A pokud jste členy Wizzair Xclusive klubu zaplatíte jen něco okolo 600 Kč. K dispozici jsou také levné letenky na Sicílii nebo například do bulharského Burgasu. Za 600 korun doletíte na Mallorku z německého Cochstedtu, nedaleko českých hranic.


Sponzorované odkazy