Wizz Air: letenky do Londýna, Bari či Neapole od 884 Kč!

02. 04. 2013     Akční letenky.cz

Hledáte-li levné letenky z České republiky do evropských destinací, můžete se obrátit na nízkonákladovou leteckou společnost Wizz Air, která nabízí letenky z Prahy i Brna. Což tedy zvolit destinace jako Londýn, Bari nebo Neapol a letět již od 237 Kč (platí pro členy Wizz Discount Clubu (WDC))!

Štítky:
Letenky do Bari, Letenky do Itálie, Letenky do Londýna, Letenky do Neapole, Letenky do Velké Británie, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Zajímají vás letenky Neapol? Vybírejte pohodlně online!
  • Wizz Air: Řím za 1.780 Kč, Londýn za 1.510 Kč

    (13.08.2012, Letenky levně) Maďarská soukromá aerolinka mění ceny nejnižších tarifů do většiny destinací. Nejvíce se tato změna týká Říma, Milána a Londýna, do kterých se komplikovaně shání letenky do 2 tisíc korun, což bylo dříve prakticky bezproblémové. Nejlevnější tarif na Řím v roce 2012 je nyní za 1.780 Kč například na 5. – 7. 12. 2012. Londýn vychází [...]

  • Dnes sleva s Wizz Air 20 % na všechny lety

    (27.03.2014, Letenky levně) Letecká společnost Wizzair létá z Prahy do mnoha destinací po Evropě (Londýn, Eindhoven, Řím, Neapol, Milán, Bari, Tel Aviv). Pouze dnes 27. 3. 20144 můžete využít skvělé slevy 20% na všechny rezervované letenky. Sleva se týká všech a není třeba být členem Wizz Discount Clubu.  

  • S Wizz Air nově do Istanbulu

    (06.06.2013, Rádi cestujeme) Maďarský nízkonákladový dopravce Wizz Air dnes oznámil, že zavádí novou pravidelnou linku z Budapeště do Istanbulu. Wizz Air tak rozšiřuje své aktivity o další zajímavou destinaci. Již dříve Wizz Air uvedl nové linky do Tel Avivu, Dubaje či Baku. Mimochodem, destinace, kde doteď neoperuje jeho velký rival Ryanair. Podobně jako Ryanair, ani Wizz Air ale nezavádí nové linky z Prahy a tak ani let do Istanbulu se bez dodatečné dopravy do Budapeště neobejde.

  • Sleva 20 % na letenky s Wizz Air

    (08.01.2014, Letenky levně) Letecká společnost Wizz Air nabízí pouze dnes 8. 1. 2014 slevu 20 % pro členy Wizz Discount Clubu na letenky do všech destinací. Z Prahy létá Wizz Air do Londýna, Eindhovenu, Říma, Neapole, Milán a  Bari. Z Brna můžete letět do Eindhovenu, Říma, Londýna a Tel Avivu.  


Sponzorované odkazy