Letenky z Prahy do Británie a nová linka aerolinky Jet2

04. 04. 2013     Akční letenky.cz

Britská nízkonákladová aerolinka Jet2 sice nabízí akční letenky spíše sporadicky, nicméně je lze na webu často rezervovat poměrně levně také z našeho hlavního města. Přímé lety jsou směrovány na Britské ostrovy a to do Edinburghu, Leedsu, Newcastlu, Manchesteru a nově také do East Midlands.

Štítky:
Akční letenky, Jet2, Letenky Jet2

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky do britských měst od aerolinky Jet2

    (25.02.2013, Akční letenky.cz) Pokud plánujete v blízké době návštěvu Velké Británie mohl by se vám hodit tip na celkem výhodné letenky od letecké společnosti Jet2. Mimo jiné provozuje tento přepravce také lety z letiště Praha, odkud létá přímo do Edinburghu, Newcastlu, Manchesteru a Leedsu.

  • Nové linky easyJet do Velké Británie od 819 Kč!

    (11.12.2012, Akční letenky.cz) Zatímco Wizz Air několik linek z Prahy ruší, oblíbená nízkonákladová aerolinka easyJet nová spojení naopak přidává. Již dříve jsme informovali o letech z Prahy do Skotska, na začátku prosince se však v rezervačním systému objevil také Manchester (MAN) a nejlevnější jednosměrné lety do těchto dvou destinací jsou v současné době za 819 Kč (bez poplatků).

  • Jet2: levné letenky do Anglie od 940 Kč

    (06.08.2012, Akční letenky.cz) Na webu britské nízkonákladové aerolinky Jet2 jsou ještě pořád k dispozici akční letenky z Prahy do čtyř měst na Britských ostrovech. Nejlevnější jednosměrné lety vyjdou klienty letecké společnosti na 940 Kč včetně poplatků.

  • Akční letenky aerolinek Volotea a Jet2

    (16.07.2013, Akční letenky.cz) Hledáte-li akční nabídky, které platí pro letiště Praha, mohou posloužit například letecké společnosti Volotea a Jet2. Jejich provozované linky spojují Českou republiku s Francií resp. Velkou Británií. Š


Sponzorované odkazy