Akční letenky ČSA po Evropě

09. 04. 2013     AkčníLetenka.cz

Česká aerolinie v rámci akce Léto ve městě nabízejí letenky do vybraných evropských destinací s odletem z Prahy a Ostravy již od 2.202 Kč.

Štítky:
Akční letenky, ČSA, Letenky ČSA

Online rezervace letenek:

  • easyJet: levné letenky po Evropě v nabídce od 519 Kč

    (14.08.2012, Akční letenky.cz) Dáváte-li přednost letišti v Praze a hledáte-li výhodné letenky po Evropě, můžete se obrátit na web nízkonákladové letecké společnosti easyJet. Aerolinka pravidelně zobrazuje dlouhodobý přehled jednotlivých letů, které jsou nyní k dispozici od 519 Kč. Celkově mohou klienti z našeho hlavního města cestovat na sedm evropských letišť.

  • Lufthansa: Promo tarify do destinací po celé Evropě, Moskva a Lisabon za 4.690 Kč

    (06.09.2012, Letenky levně) Německý přepravce Lufthansa reaguje na stávku některých svých zaměstnanců snížením tarifů z Prahy do celé Evropy. Kromě mnoha destinací v západní a jižní Evropě, do kterých se i přes slevu dlouhodobě dostanete levněji jinými aerolinkami, je v nabídce mnoho zajímavých měst, jejichž ceny jsou nyní velmi pod jakoukoliv konkurencí.

  • Zkrátka levné letenky po Evropě od 237 Kč!

    (24.05.2012, Akční letenky.cz) Letadlem lze v dnešní době cestovat poměrně levně, i když už jsou pryč doby, kdy jsme létali doslova za pár korun. O levné letenky z České republiky a Slovenska se starají především nízkonákladové letecké společnosti Ryanair a WizzAir, díky kterým můžete létat třeba i za 237 Kč včetně poplatků. Uvedenou částku zaplatíte například při letu [...]

  • Wizz Air: levné letenky po Evropě od 237 Kč

    (23.07.2012, Akční letenky.cz) Na webových stránkách nízkonákladové letecké společnosti Wizz Air jsou pravidelně k dispozici akční letenky z Prahy a Brna a jejich cena začíná na 237 Kč včetně poplatků. Z moravské metropole můžete například cestovat na lince Brno – Eindhoven (EIN) v termínu 3. – 7. září za 614 Kč. Nalezení výhodnějších palubních lístků sice zabere trochu [...]


Sponzorované odkazy