Nová base Ryanairu v Bratislavě?

11. 04. 2013     Rádi cestujeme

Irský Ryanair opět expanduje se svými základnami, tentokrát nedaleko českých hranic. Ryanair totiž plánuje, nebo spíše uvažuje, vybudovat svou novou základnu v Bratislavě. Základna by měla mít k dispozici až 10 letadel (prozatím není jistý jejich počet) a bude vybudována někdy v příštím roce. Dle předpokladů by mělo letiště v Bratislavě v dohledné době přepravit až 2,5 miliónů cestujících.

Štítky:
Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Nová byznys třída KLM nabídne plně sklopitelná sedadla

    (20.03.2013, Aerolinie.info) Nový interiér byznys třídy, který nizozemské KLM dnes představily, je dílem dánské designérky Helly Jongerius. Nová World Business Class na palubách KLM (zdroj: KLM)

  • Air Lituanica: nová linka z Prahy do Litvy

    (02.09.2013, Akční letenky.cz) Od 9. října 2013 by se měla na českém nebi začít objevovat nová aerolinka Air Lituanica, která bude létat z našeho hlavního města do Litvy. Zahajovací ceny letenek jsou 2892 Kč (388 LTL).

  • Nová linka z letiště Praha do Rumunska od Tarom

    (20.06.2013, Akční letenky.cz) V záplavě nových leteckých spojení se po delší době objevila také jedna nová linka, která v tomto případě spojuje Českou republiku s Rumunskem. Do našeho hlavního města se totiž po pauze vrací rumunská letecká společnost Tarom.

  • Další nová linka Wizz Air tentokrát do Ázerbájdžánu

    (12.04.2013, Akční letenky.cz) Zdá se, že nízkonákladové letecké společnosti Wizz Air začíná být Evropa malá a tak se v rezervačním systému objevují nové dosti zajímavé destinace. Kromě nedávno přidané Dubaje je nyní k dispozici nová linka do Baku, kam začne aerolinka létat od 17. června 2013.


Sponzorované odkazy


Letenky na Slovensko

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.