Levné letenky: Nantes od 1 560 korun

15. 04. 2013     Rádi cestujeme

Velmi levné letenky nás dnes zavedou například do francouzského Nantes. Toto město postavené na řece Loiře a ležící pár desítek kilometrů od Atlantiku je nyní k mání za 1 560 korun. Let je z tam a zpět, odlet z Prahy. Další akční letenka vede např. na slunnou Sicílii. Ze slovenské metropole zaplatíte za zpáteční let něco málo přes tisíc korun. A novinkou v našich akčních letenkách je let z Ostravy do Londýna. Cena za zpáteční letenku je také zhruba tisíc korun.

Štítky:
Letenky do Francie, Letenky do Nantes, Letenky Volotea, Volotea

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky za 6 korun jsou stále v prodeji, Cork za 55 korun

    (20.08.2012, Rádi cestujeme) Je to neuvěřitelné, ale aerolinka Ryanair má stále v nabídce letenky za 6 korun. A aby toho nebylo málo, přibylo několik dalších extrémně zlevněných destinací - irský Cork či francouzská Paříž. Můžete tak zakoupit letenky po Evropě za pár desítek korun! Poslední letenka vede z Budapeště do Bruselu. Svůj trip tak můžete obohatit o návštěvu krásného maďarského města. Cena zpáteční letenky je 9 korun.

  • Letenky za exotikou: Barbados 11 300 korun

    (22.08.2012, Rádi cestujeme) Poměrně levné letenky na Barbados představila aerolinka Condor, respektive prodejce ebookers. Ten prodává zpáteční letenku z Frankfurtu na karibský ostrov za cca. 11 300 korun. Ubytování na ostrově lze sehnat i za 13 134 korun/11 nocí/2 osoby. Celkem za letenky a ubytování (11 nocí) zaplatí dvě osoby přibližně 26 tisíc korun.

  • Dovolená na Kanárských ostrovech od 4 998 korun

    (23.05.2012, Rádi cestujeme) Dnes jsme vyhledali levné letenky a ubytování na Kanárské ostrovy - ostrov Fuerteventura. Za tyto položky zaplatí dvě osoby 9 996 korun. Přitom na Kanárských ostrovech strávíte 14 nocí! Zpáteční letenka stojí necelých 1 200 korun.

  • Levné letenky do Číny za 8 653 korun

    (05.10.2012, Rádi cestujeme) Alitalia opět nabízí levné letenky s návratem do našeho hlavního města Prahy. Pokud se vydáte z Milána do Pekingu, a zpět poletíte z Pekingu do Prahy, zaplatíte za tuto zpáteční letenku jen 8 653 korun. Vzhledem k tomu, že Milán je dobře dostupný s easyjet nebo Wizzairem, je tato nabídka určitě hodně zajímavá. V ceně letenky jsou i taxy.


Sponzorované odkazy