easyJet: levné zpáteční letenky z Prahy od 1334 Kč!

17. 04. 2013     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost easyJet, létající mimo jiné také z Prahy, nabízí ve svém rezervačním systému levné letenky právě z našeho hlavního města celkem do 8 evropských destinací ve Velké Británii, Francii, Itálii či Nizozemsku. Tradičně lze nejlevněji rezervovat letenky Praha – Miláno (MXP), které jsou v nejbližších měsících k mání za ceny okolo 1300 Kč.

Štítky:
easyJet, Letenky do Itálie, Letenky do Milána, Letenky easyJet

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letecká společnost Royal Jordanian Airlines nabízí levné letenky z Vídně do Colomba.

    (27.10.2012, Letenky levně) Z Vídně do Colomba od 13 450,- Kč Na Srí Lanku se nyní můžete dostat levně z Vídně od 13 450,- Kč. Letecká společnost Royal Jordanian nabízí levné letenky od listopadu do března příštího roku. Minimální doba pobytu je 6 dní. Rezervace jsou možné během dnešního dne.

  • Zkrátka levné letenky po Evropě od 237 Kč!

    (24.05.2012, Akční letenky.cz) Letadlem lze v dnešní době cestovat poměrně levně, i když už jsou pryč doby, kdy jsme létali doslova za pár korun. O levné letenky z České republiky a Slovenska se starají především nízkonákladové letecké společnosti Ryanair a WizzAir, díky kterým můžete létat třeba i za 237 Kč včetně poplatků. Uvedenou částku zaplatíte například při letu [...]

  • Levné letenky: Brazílie, Izrael, Oslo

    (10.12.2012, Rádi cestujeme) V dnešním článku o levných letenkách bychom chtěli upozornit na levné letenky do Brazílie. Cena je necelých 9 000 korun. To je výborná cena, kterou pouze kazí odlet z Madridu. Zpět je návrat do Londýna, což už takový problém není. Česko má poměrně dobré a i levné letecké spojení s Londýnem. V případě Madridu je to horší.

  • Za mořem na Krétu levně

    (04.06.2012, Rádi cestujeme) S nízkonákladovou leteckou společností Ryanair doletíte do historického města Chania, které leží v severozápadní části Kréty, poměrně levně. Na konci článku jsme vypsali aktuální levné letenky do města Chania s cenou od 671 Kč. Spolu s ubytováním vás dovolená na Krétě může stát od 7 tisíc korun - v ceně jsou dvě zpáteční letenky s příručním zavazadlem, a pokoj pro dvě osoby na týden.


Sponzorované odkazy