Akční letenky z Prahy do Itálie od 1600 Kč!

22. 04. 2013     Akční letenky.cz

Přímé lety z Prahy do Itálie za zajímavé ceny mohou nyní rezervovat zákazníci letecké společnosti Air One. Co se našeho hlavního města týče, v rezervačním systému aerolinky objevíte letenky celkem do 3 italských destinací. K dispozici je prozatím dostatek volných termínů a za uvedenou cenu je možné cestovat třeba na lince Praha – Benátky (VCE).

Štítky:
Air One, Letenky Air One, Letenky do Benátek, Letenky do Itálie

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letenky z Brna do Milána již za 1600 Kč

    (24.05.2012, Letenky levně) Vydejte se do druhého největšího města Itálie a vychutnejte si tohle kouzelné město s bezpočtem kulturních a historických památek. Milán je také městem módy a tak si tam jistě přijdou na své i dámy milující nákupy:-). Za cenu 1600 Kč se například nabízí například let od 6. června do 8. června.   Letenky můžete objednávaz ZDE.

  • Levné letenky do Řecka a Lotyšska od 1600 Kč!

    (29.05.2013, Akční letenky.cz) Hledáte-li palubní lístky za zajímavé ceny a chcete-li cestovat z Prahy, je zde pro vás nabídka od leteckých společností airBaltic a Aegean Airlines! Metropole Lotyšska a Řecka mohou nyní cestovatelé navštívit od 1600 Kč. Za tuto částku můžete sehnat zpáteční letenky na trase Praha – Riga (RIX) spíše v pozdějších termínech.

  • Letenky do Francie a Itálie v létě od 950 Kč!

    (17.01.2013, Akční letenky.cz) Pokud plánujete své cesty celkem s předstihem, mohl by se vám líbit tip na letenky do Francie a Itálie od leteckých společností Volotea a Air One, které prozatím létají z Prahy do čtyř destinací.

  • Air One: levné letenky do Itálie od 785 Kč

    (12.12.2012, Akční letenky.cz) Další možností, jak sehnat vcelku výhodné letenky například do Itálie, je letecká společnost Air One, která létá z Prahy do Milána, Pisy a Benátek a nejnižší ceny jednosměrných letů se v současné době pohybují okolo 785 Kč.


Sponzorované odkazy