Levné letenky z Prahy do Itálie od 1058 Kč!

02. 05. 2013     Akční letenky.cz

Letenky do Itálie za zajímavé ceny mohou cestovatelé sehnat kupříkladu na webu letecké společnosti Wizz Air, která sem létá také v letiště v Praze. Mimo jiné létá společnost do dvou destinací také z Brna (Eindhoven a Londýn).

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Air One: levné letenky do Itálie od 785 Kč

    (12.12.2012, Akční letenky.cz) Další možností, jak sehnat vcelku výhodné letenky například do Itálie, je letecká společnost Air One, která létá z Prahy do Milána, Pisy a Benátek a nejnižší ceny jednosměrných letů se v současné době pohybují okolo 785 Kč.

  • Letenky do Francie a Itálie v létě od 950 Kč!

    (17.01.2013, Akční letenky.cz) Pokud plánujete své cesty celkem s předstihem, mohl by se vám líbit tip na letenky do Francie a Itálie od leteckých společností Volotea a Air One, které prozatím létají z Prahy do čtyř destinací.

  • Akční letenky z Prahy do Itálie od 1600 Kč!

    (22.04.2013, Akční letenky.cz) Přímé lety z Prahy do Itálie za zajímavé ceny mohou nyní rezervovat zákazníci letecké společnosti Air One. Co se našeho hlavního města týče, v rezervačním systému aerolinky objevíte letenky celkem do 3 italských destinací. K dispozici je prozatím dostatek volných termínů a za uvedenou cenu je možné cestovat třeba na lince Praha – Benátky (VCE).

  • Ryanair: Bupadešť – Pisa (Itálie) od 1185 Kč

    (19.06.2012, ) Využijte nabídky od společnosti Ryanair a zaleťte si na týden do Itálie. Zpáteční letenky z Budapešťě do Pisy od 1185 Kč plus poplatky za zavazadlo. Navštivte známou “Šikmou věž v Pise” a nebo odpočívejte na pobřeží Tyrhénského moře. Jízdenky do Budapeště můžete zakoupit u Student Agency do 500 kč za jednu jízdu. Náš tip na akční letenky do Pisy: rezervovat můžete zde


Sponzorované odkazy