Smart Wings: zavazadla a letní destinace 2013

09. 05. 2013     ALetenky.cz

Čtvrtá část seriálu představí podmínky pro přepravu zavazadel nízkonákladové společnosti Smart Wings. S touto společností se letos v létě z České republiky můžete vydat třeba do Španělska (výhodné ceny z Prahy do Malagy, Valencie, Barcelony či Gerony), do Itálie (Řím, Neapol, Lamezia Terme, Katánia), do Řecka (Kos, Rhodos, Heraklion) a dalších nejen přímořských destinací – jistě si z bohaté nabídky vyberete! Odlety z Prahy, Brna, Ostravy i Pardubic.

Štítky:
Smart Wings

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • ČSA se dohodly s piloty na podmínkách kolektivní smlouvy pro rok 2013

    (16.11.2012, Aerolinie.info) Vedení ČSA a České sdružení dopravních pilotů CZALPA se dohodly na podmínkách kolektivní smlouvy pro rok 2013. Výsledky jednání stvrdí obě strany formálně podpisem v nebližších dnech.

  • EasyJet: Levné letenky na zimu 2012 a jaro 2013

    (08.06.2012, Letenky levně) Nízkonákladová aerolinka easyJet dnes zahájila prodej letenek na zimu 2012 a jaro 2013. Pokud se tedy chystáte v zimě do jedné z destinací, které easyJet obsluhuje, je dobrý čas na koupení letenky, jelikož u této nízkonákladové společnosti platí, čím dříve kupujete, tím lepší cenu máte.

  • Smart Wings: Antalya z Ostravy za 6.517 Kč

    (23.05.2012, Letenky levně) Plánujete cestu do Turecka a nechce se Vám létat s přestupem z Prahy? Smart Wings má v nabídce ještě mnoho míst do jejich „dovolenkářských“ letadel, které prodává za 6.517 Kč včetně poplatků a zavazadla do 15kg na osobu. Lety jsou provozovány sice i z Prahy, avšak cenově výhodné jsou pouze z Ostravy.

  • KLM představuje letní letový řád 2013

    (07.03.2013, Aerolinie.info) Letní letový řád KLM počítá s navýšením kapacity o 3,3 % na dálkových letech a 6,5% růst na evropských linkách. Do Prahy se bude létat častěji.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rumunska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.