Z Norimberku do Malagy od 1.500,- Kč

14. 05. 2013     Letenky levně

Malaga je zajímavým místem, kde můžete nejen relaxovat, ale i poznávat Španělsko. Cena za jednosměrnou letenku s leteckou společností Rynair z Norimberku do Malagy se pohybuje okolo 1.500,- Kč. Výhodnou cenu lze nakombinovat z různých termínů v červnu.

Štítky:
Letenky do Malagy, Letenky do Španělska, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Malagy? Vybírejte pohodlně online!
  • Ryanair možná nově z Norimberku

    (11.11.2012, Rádi cestujeme) Dle neověřených zpráv bude Ryanair nově létat z  německého Norimberku. To by mohlo potěšit i české cestovatele, kteří do Norimberku nemají daleko - aspoň ti z Čech. Z Prahy dojedete autem do Norimberku za zhruba 3 hodiny. A kam bude Ryanair údajně z Norimberku létat? Inu do docela zajímavých destinací - tradičně do Londýna, ale také do Malagy, Alicante, Cagliari (Sardinie) a Porta.

  • Potvrzeno: Ryanair bude létat z Norimberku

    (14.11.2012, Rádi cestujeme) Neověřená informace o vstupu Ryanair na norimberské letiště je nyní potvrzená. Ryanair bude nově létat z Norimberku do Malagy, Porta, Alicante, Cagliari, Pisy a Londýna. Prozatím nejsou letenky v prodeji.

  • Norimberk – Málaga a zpět za 1.432 Kč !

    (27.12.2013, Akční letenky.cz) Vyražte v březnu příštího roku za španělským sluncem, flamencem a Picassem! S leteckou společností Ryanair se za velmi pěkné ceny proletíte z německého Norimberku do španělské Malagy.

  • Zpáteční letenky do španělského Alicante za 1.859 Kč

    (07.03.2014, Akční letenky.cz) Za španělským sluncem do krásného přístavního města Alicante můžete nejlevněji vyrazit z německého Norimberku se společností Ryanair (cenový rozdíl oproti odletu z Prahy až 2.000 Kč), a to v několika dubnových termínech za cenu od 1.859 Kč.


Sponzorované odkazy