Rezervujete výhodné kombinované letenky od více aerolinek!

22. 05. 2013     Akční letenky.cz

Hledáte co možná nejlevnější letenky a nevadí vám trochu dobrodružnější cestování? Využít nyní můžete pomoci vyhledávače Aletenky.cz, který nabízí možnost kombinovat letenky leteckých společností, a to nízkonákladových i tradičních, a rovnou také jejich nákup. Služba funguje tak, že spojuje jednotlivé lety a řadí je podle několika kritérií.

Štítky:
Nejlevnější letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Výhodné ceny do celé Evropy s Air Berlin

    (06.03.2013, Letenky levně) Letecká společnost Air Berlin nyní nabízí velmi výhodné letenky do mnoha destinací s odletem z Vídně, Budapešti nebo Krakova: od 78,- EUR: Varšava od 88,- EUR: Berlín, Dusseldorf, Oslo, Kodaň, Londýn od 98,- EUR: Curych, Vídeň, Frankfurt, Sylt od 138,- EUR: Split, Thessaloniki od 198,- EUR: Ibiza, řecké ostrovy, Tunis od 258,- EUR.

  • Během Velikonoc a května odcestuje letos o 20 % Čechů více

    (29.04.2014, ALetenky.cz) Jarní dny lákají nejedny toulavé boty do světa a letos na jaře díky prodlouženým víkendům odcestuje do evropských metropolí o 20 % více Čechů než v předchozím roce.

  • Z Frankfurtu do Kuala Lumpur od 15.500,- Kč

    (21.11.2012, Letenky levně) Nabídky letenek do jihovýchodní Asie s odletem z Prahy již nyní nejsou příliš výhodné. Můžete tedy zkusit letět např. z Frankfurtu do Kuala Lumpur za 15.500,- Kč. Místa jsou k dispozici od ledna do března příštího roku. U frankfurtského letiště je možné parkovat již od 49,- EUR za týden, pokud si místo rezervujete dostatečně dopředu.

  • Výhodné ceny letenek s ČSA

    (06.02.2014, Letenky levně) Do 16. 2. 2014 můžete pořídit za dobrou cenu letenky s ČSA do různých destinací po celém světě s odletem z Prahy a z Ostravy. Akce platí na cesty od 1. 3. 2014 do 15. 6.  2014. S nákupem příliš neváhejte, volné termíny se rychle plní.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rakouska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.