Z Prahy do Číny od 12.737,- Kč

31. 05. 2013     Letenky levně

Našli jsme pro vás zajímavé levné letenky do Číny. Pokud byste chtěli uskutečnit poznávací okruh po Číně, bude město Chongqing a jeho okolí určitě na seznamu. Město je dále dobře propojené vlaky s ostatními velkými městy v Číně. Letenku z Prahy do Chongqingu lze zakoupit za dobrou cenu již od 12.737,- Kč.

Štítky:
Letenky do Číny

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Akční letenky do Číny a Hondurasu

    (07.11.2013, Rádi cestujeme) Aerolinky Delta a Finnair mají nyní v nabídce levné letenky do Hondurasu, resp. do Číny. Zpáteční letenka Praha - Čína stojí hezkých 12 310 korun. Město Chongqing najdete cca. 1800 km jihozápadně od Pekingu. V blízkosti (na poměry v Číně) je známý turistický magnet "Tři soutěsky". Tato největší přehradní nádrž světa má rozlohu přes 1 000 km2.

  • Levné letenky do Číny za 8 653 korun

    (05.10.2012, Rádi cestujeme) Alitalia opět nabízí levné letenky s návratem do našeho hlavního města Prahy. Pokud se vydáte z Milána do Pekingu, a zpět poletíte z Pekingu do Prahy, zaplatíte za tuto zpáteční letenku jen 8 653 korun. Vzhledem k tomu, že Milán je dobře dostupný s easyjet nebo Wizzairem, je tato nabídka určitě hodně zajímavá. V ceně letenky jsou i taxy.

  • Letenky do Číny za necelých 7 tisíc korun

    (08.12.2012, Rádi cestujeme) Pořádně levné letenky do Pekingu, New Yorku anebo Irska jsou nyní v prodeji. Obzvláště zajímavé jsou zpáteční letenky do čínského Pekingu. Cena za tento let je 6 974 korun, a to hovoříme o zpáteční letence vč. tax. Odlet je z Benátek, ale návrat je do Prahy. Další zajímavá letenka vede z Polska, nedaleké Wroclavi, do irského Corku. Za zpáteční letenku zaplatíte necelých 1 500 korun.  

  • Asijský Nový rok ve Vietnamu

    (26.09.2012, Letenky levně) Chcete zažít oslavy Nového roku v Asii trochu jinak? Letenky do Číny jsou již nyní poměrně drahé, ale nabízí se možnost letět v únoru na Nový rok z Prahy do Vietnamu (Ho Či Minovo město) s Emirates za vcelku rozumnou cenu 15 616,- Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Číny

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.