Levné letenky z Brna, Ostravy a Bratislavy od 1344 Kč!

06. 06. 2013     Akční letenky.cz

Fanoušci levného létání už samozřejmě vědí, že jedny z nejlevnějších letenek je možné rezervovat na webu irské letecké společnosti Ryanair, která nyní na webu propaguje jednosměrné lety od 595 Kč. Pro odlety mohou cestovatelé zvolit také letiště v Brně, Ostravě či Bratislavě.

Štítky:
Akční letenky, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letecká společnost Royal Jordanian Airlines nabízí levné letenky z Vídně do Colomba.

    (27.10.2012, Letenky levně) Z Vídně do Colomba od 13 450,- Kč Na Srí Lanku se nyní můžete dostat levně z Vídně od 13 450,- Kč. Letecká společnost Royal Jordanian nabízí levné letenky od listopadu do března příštího roku. Minimální doba pobytu je 6 dní. Rezervace jsou možné během dnešního dne.

  • Levné letenky: Brazílie, Izrael, Oslo

    (10.12.2012, Rádi cestujeme) V dnešním článku o levných letenkách bychom chtěli upozornit na levné letenky do Brazílie. Cena je necelých 9 000 korun. To je výborná cena, kterou pouze kazí odlet z Madridu. Zpět je návrat do Londýna, což už takový problém není. Česko má poměrně dobré a i levné letecké spojení s Londýnem. V případě Madridu je to horší.

  • Letní dovolená: hledáme levné ubytování na cestách!

    (20.06.2012, Akční letenky.cz) Máte již zajištěny letenky nebo naplánovaný výlet a hledáte levné ubytování? V dnešní době to není velký problém, ani když zrovna nemáte přatele po celém světě. Existuje totiž celá řada možností jak najít dočasnou střechu nad hlavou, mezi něž určitě patří ubytovací servery. Asi nejznámější webové stránky se zaměřením na levné ubytování jsou booking.com. V [...]

  • EasyJet: levné letenky z Prahy od 1538 Kč

    (07.08.2013, Akční letenky.cz) Plánujete podzimní cestu do Amsterdamu, Manchesteru či Lyonu a sháníte levné letenky? Nu právě pro vás je k dispozici nabídka od aerolinky easyJet, která mimo jiné létá také z letiště Praha.


Sponzorované odkazy