Levné letenky do Nantes a Nice od 2060 Kč!

11. 06. 2013     Akční letenky.cz

Na některých vybraných linkách mohou nyní cestovat klienti leteckých společností Austrian Airlines či Volotea za poměrně přijatelné ceny. Nabízí se kupříkladu odlety z Prahy a Vídně do Francie a Itálie. Právě Volotea provozuje pouze jediné přímé spojení z České republiky, jedná se o linku Praha – Nantes.

Štítky:
Austrian, Letenky Austrian, Letenky do Francie, Letenky do Nantes, Letenky do Nice, Letenky Volotea, Volotea

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Nice? Vybírejte pohodlně online!
  • Letenky do Nice od 1 541 korun

    (29.06.2012, Rádi cestujeme) Do hledáčku jsme pro dnešek zařadili letenky do francouzského Nice. Město najdete v oblasti Provence. Nice je střediskem Azurového pobřeží, nedaleko najdete např. Cannes, o něco dále pak Marseille. Ceny letenek do této krásné části Francie startují od 1 541 korun. Cena je za zpáteční letenku vč. tax s příručním zavazadlem.

  • Air Berlin: letenky z Vídně do Říma, Curychu a Nice

    (18.03.2013, Akční letenky.cz) Pro cesty do Francie, Itálie či Švýcarska můžete mimo jiné využít němecné letecké společnosti Air Berlin, která často nabízí levné letenky za poměrně atraktivní ceny. Z letišť nacházejících se v blízkosti našich hranic mohou klienti zvolit lety z letiště ve Vídni.

  • Slevy s ČSA

    (26.06.2013, Letenky levně) Na babí léto si letecká společnost ČSA připravila slevy 30 % na cesty do těchto destinací: Nice, Řím, Tel Aviv, Miláno, Kodaň, Stockholm, Amsterdam a Košice. Rezervovat za výhodnější ceny můžete do 30. 6.

  • Velikonoční slevy s ČSA

    (28.03.2013, Letenky levně) Od 27. 3. do 28. 3. probíhá na stránkách ČSA www.csa.cz akce, v rámci které můžete pořídit letenky za výhodné ceny do Milána, Paříže, Curychu, Říma a Nice. Akce trvá jen do čtvrtka 28. 3.!


Sponzorované odkazy