Levné letenky z okolních letišť od 218 Kč!

19. 06. 2013     Akční letenky.cz

Lákají-li vás cesty do všemožných koutů světa a není-li pro vás překážkou dopravit se na některé z okolních letišť, můžete využít služeb nízkonákladové letecké společnosti Wizz Air. S touto aerolinkou můžete ještě navíc výrazně ušetřit, pokud se přidáte do jejího Wizz Discount Clubu (roční členství stojí 750 Kč).

Štítky:
Akční letenky, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné “one-way” letenky aerolinky Ryanair od 200 Kč!

    (18.12.2012, Akční letenky.cz) Irská nízkonákladová aerolinka Ryanair sice zrušila výhodu, kterou poskytovala platební karta MasterCard Prepaid, stále je však možná koupě velmi levných letenek. Nejvýhodnější jednosměrné lety jsou v současné době k dispozici od 200 Kč včetně poplatků. Vybírat můžete z několika okolních letišť, v České republice ovšem Ryanair zajišťuje pouze spojení z brněnského letiště.

  • ČSA speciál: z letiště Praha do Evropy od 2200 Kč

    (07.11.2012, Akční letenky.cz) Aktuální akce tradiční letecké společnosti ČSA je zaměřena na letenky do okolních států a platí pouze do neděle 11. listopadu 2012. Z našeho hlavního města se takto můžete podívat do Německa, Polska, Slovenska, Maďarska či Itálie.

  • Letenky do Milána, Londýna či Alghera od 329 Kč

    (12.07.2012, Akční letenky.cz) Jedny z nejlevnějších letenek lze pravidelně nacházet na webu irské nízkonákladové aerolinky Ryanair a letět můžete z Brna a Bratislavy, ale i z dalších okolních letišť v zahraničí. Současná akce platí pro cestovní období 1. srpen – 31. říjen, přičemž je lepší rezervovat palubní lístky s mírných předstihem.

  • Letecká společnost Royal Jordanian Airlines nabízí levné letenky z Vídně do Colomba.

    (27.10.2012, Letenky levně) Z Vídně do Colomba od 13 450,- Kč Na Srí Lanku se nyní můžete dostat levně z Vídně od 13 450,- Kč. Letecká společnost Royal Jordanian nabízí levné letenky od listopadu do března příštího roku. Minimální doba pobytu je 6 dní. Rezervace jsou možné během dnešního dne.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rakouska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.