easyJet a poplatky: na co si dát pozor?

24. 06. 2013     Akční letenky.cz

Ve třetím dílu našeho seriálu představíme poplatky nízkonákladové společnosti easyJet. Špatnou zprávou na začátek je, že se při koupi letenky nevyhnete administrativnímu poplatku 300 kč, který je účtován ke každé rezervaci. Můžete však ušetřit tím, že zaplatíte debetní kartou – za kreditní kartu si totiž easyJet účtuje další 2.5 % z celkové ceny.

Štítky:
easyJet

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair a poplatky: na co si dát pozor?

    (18.06.2013, Akční letenky.cz) V první části našeho seriálu o poplatcích představíme jakým způsobem má poplatky nastavené nízkonákladová letecká společnost Ryanair. Ukážeme vám, čemu byste měli věnovat pozornost, abyste zbytečně neplatili více než musíte. Při bookování letu si především všímejte, jaké služby si vlastně objednáváte!

  • Wizz Air – poplatky: na co si dát pozor?

    (01.07.2013, Akční letenky.cz) Další část našeho seriálu se věnuje nízkonákladové společnosti Wizz Air, která také disponuje poměrně rozsáhlým seznamem poplatků. Vyplatí se s podmínkami dopředu seznámit a vyhnout se tak situacím, které by vaši cestu zbytečně prodražily. Při koupi letenky se bohužel nevyhnete administrativnímu poplatku 180 Kč za let. Další specialitou Wizz Air je zpoplatnění kabinového zavazadla.

  • POZOR! Wizz Air letenky do Kyjeva od 964 Kč!

    (10.09.2012, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air sice létá levně také z letišť v Praze i v Brně, tentokrát pro vás ovšem máme velmi zajímavou nabídku, která se týká letiště Budapešť. V prosinci 2012 chystá přepravce otevření nových linek a u této příležitosti jsou nyní v rezervačním systému k dispozici palubní lístky za akční ceny!

  • Low cost aerolinky – pozor na poplatky!

    (17.06.2013, Akční letenky.cz) V novém seriálu se zaměříme na často skryté poplatky, které vás mohou potkat při cestování s nízkonákladovými aerolinkami. Představíme cenové politiky u nás nejpopulárnějších Ryanair, Wizz Air a easyjet a ukážeme, jak při využití jejich služeb neplatit více, než je nezbytně nutné.


Sponzorované odkazy


Letenky do Jižní Koreje

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.