S aerolinkou easyJet do Paříže, Milána či Edinburghu od 1048 Kč

04. 07. 2013     Akční letenky.cz

Jak už jistě mnozí cestovatelé vědí, letenky od aerolinky easyJet jsou obvykle nejvýhodnější, pokud je rezervujete hodně dopředu. Nyní mohou klienti tohoto nízkonákladového přepravce rezervovat levně cesty v podzimních termínech a z letiště Praha se dostanou napřímo celkově do 8 evropských destinací ve Velké Británii, Francii, Itálii či Nizozemsku.

Štítky:
easyJet, Letenky do Edinburghu, Letenky do Milána, Letenky do Paříže, Letenky easyJet

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Zajímají vás letenky Edinburgh? Letenky do Milána, Paříže i Edinburghu nakoupíte výhodně na webu. Vybírejte pohodlně online!
  • Nové linky do Edinburghu a Vídně od 819 Kč!

    (15.10.2012, Akční letenky.cz) Minulý týden bylo ohlášeno zahájení provozu hned na dvou nových linkách z České republiky, které budou zajišťovat aerolinky easyJet a Danube Wings. Nejlevnější jednosměrné letenky do Edinburghu vychází na 819 Kč (easyJet) a do Vídně na 1225 Kč (Danube). První letadla na nové trase Praha – Edinburgh (EDI) vyletí 21. března 2013.

  • Akční letenky: New York, Milan, Amsterdam

    (05.08.2013, Rádi cestujeme) K dnešním nejzajímavějším letenkám určitě patří letenka z Prahy do New Yorku s návratem do Edinburghu. Cena za tuto letenku je přibližně 8 900 korun a to vč. tax. Nejlevnější v nabídce je pak letenka z Prahy do Milána se společnosti Wizz Air. Jste-li členy "Discount klubu", zaplatíte za zpáteční letenku necelých 600 korun. V ceně je malé příruční zavazadlo. Takže ideální let např. na nákupy.

  • Letenky směr Milán, Manchester a Lyon od 1402 Kč!

    (18.02.2013, Akční letenky.cz) Jedny z nejlevnějších letenek, které jsou k dispozici v případě, že preferujete odlety z letiště v Praze, jsou ty od nízkonákladové letecké společnosti easyJet! Celkově se můžete z České republiky podívat  na 9 evropských letišť. Výhodné jsou například lety na lince Praha – Milán (MXP), které mohou klienti rezervovat od 589 Kč (jednosměrně)!

  • Letenky do Londýna, Milána, Paříže či Edinburghu od 1227 Kč!

    (24.04.2013, Akční letenky.cz) Dnes jsme si pro vás připravili malý přehled levných letenek od nízkonákladové aerolinky Ryanair, která mimo jiné létá také z Brna a Bratislavy. Připomínáme, že od června bude do provozu uvedena i linka z Ostravy do Londýna.


Sponzorované odkazy