Soutěž o letenky u ČSA nebo sleva 530 Kč u aerolinky Lufthansa?

09. 07. 2013     Akční letenky.cz

Dnes zde pro vás máme dvě akce aerolinek ČSA a Lufthansa. Vyhrát můžete například letenky ZDARMA nebo můžete využít slevu na letenky od německé letecké společnosti. Česká aerolinka právě začíná s oslavami výročí 90-ti let v oblacích a po 90 dnů s ní tak budete moci vyhrávat letenky.

Štítky:
ČSA, Letenky ČSA, Letenky Lufthansa, Lufthansa, Sleva na letenky, Soutěž o letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Poslední den slev s ČSA

    (26.04.2013, Letenky levně) Dnes je poslední den, kdy je možné rezervovat levné letenky s ČSA na letní dovolenou. ČSA nabízí slevy na letenky po Evropě a do vybraných destinací po světě. Více zde.

  • Soutěž s ČSA o letenku zdarma

    (10.07.2013, Letenky levně) Tipněte si kolik cestujících bylo přepraveno na pravidelných letech Československých státních aerolinií v letech 1923-1930. Každý den vyhraje jeden z Vás letenku zdarma z Prahy do tajemné destinace operované Českými aeroliniemi. Kam to bude? Paříž, Barcelona, Milán nebo někam jinam?

  • ČSA: Rozšíření výrazných slev na srpen, Kodaň za 2.775 Kč

    (23.07.2012, Letenky levně) Jak jsme informovali před víkendem, Sky Team zahájil akční ceny, avšak nyní je České aerolinie ještě rozšířily. Slevy se týkají několika evropských destinací a především u letů do západní Evropy jde o lety ještě na srpen 2012, takže si můžete doplánovat dovolenou. Nejzajímavější nabídky jsou do Německa.

  • ČSA obnovují lety do Berlína a Stuttgartu, více letů nabídnou do Bruselu, Budapešti, Düsseldorfu, Kodaně, Milána, Tel Avivu nebo Ufy

    (31.10.2012, Aerolinie.info) ČSA od zimní sezóny 2012/2013 navyšují počet letů do Bruselu, Budapešti, Düsseldorfu, Kodaně, Milána, Tel Avivu, Ufy, Varšavy nebo Nižního Novgorodu. Společnost také obnovuje pravidelné letecké spojení z Prahy do Berlína a Stuttgartu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Švédska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.