Jaké low-cost aerolinky létají z ČR?

23. 07. 2013     Akční letenky.cz

Vydejte se na cestu s nízkonákladovou společností a ušetřete! Několik jich můžete využít i v případě odletů z českých letišť. Široké spektrum možností nabízí Praha. Kupříkladu společnost Wizz Air odsud létá do příjemných nejen prázdninových destinací: Milán, Benátky, Řím, Neapol, Bari a podíváte se odsud také do Londýna.

Štítky:
Nízkonákladové aerolinie

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Low cost aerolinky – pozor na poplatky!

    (17.06.2013, Akční letenky.cz) V novém seriálu se zaměříme na často skryté poplatky, které vás mohou potkat při cestování s nízkonákladovými aerolinkami. Představíme cenové politiky u nás nejpopulárnějších Ryanair, Wizz Air a easyjet a ukážeme, jak při využití jejich služeb neplatit více, než je nezbytně nutné.

  • Nízkonákladové aerolinky Ryanair, Wizz Air and easyJet podražily

    (17.07.2014, ALetenky.cz) Největší evropské low cost aerolinky Ryanair, Wizz Air a easyJet podražily, za letenky letos zaplatí cestující průměrně o €10 navíc oproti minulému roku. Nejvíce podražil easyJet, když zvýšil cenu téměř o 20%.

  • Z Prahy do Hongkongu od 11.485,- Kč

    (03.03.2014, Letenky levně) Míříte tento rok do jihovýchodní Asie? Máme pro vás letenku do Hongkongu za výbornou cenu. Z Hongkongu se pak už můžete snadno dostat s místními low cost společnostmi do dalších destinací v jihovýchodní Asii. Výborné spojení je na Filipíny, Taiwan nebo do jihovýchodní Číny a Vietnamu.

  • Nejnovější limity aerolinek pro přepravu zavazadel

    (21.05.2013, Akční letenky.cz) Když cestujete s nízkonákladovými aerolinkami, letenka vás téměř vždy vyjde výhodněji než s tradičními společnostmi, je ale třeba dávat pozor na dodatečné příplatky. To platí zejména pro přepravu odbavených zavazadel, která je u těchto low-cost společností vždy zpoplatněna! Třeba u Wizz Air si připlatíte dokonce i za příruční zavazadlo standardních rozměrů (od 270 Kč).


Sponzorované odkazy


Letenky do Rumunska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.