Nová aplikace na hledání letenek pro Windows Phone a BlackBerry

30. 07. 2013     Akční letenky.cz

Web Aletenky.cz právě spustil aplikaci na vyhledávání letenek i pro Windows Phone a BlackBerry. Doplnil tak stávající aplikace pro iPhone, iPad a Android o další platformy, na které si můžete srovnat levné letenky. Aplikace je ZDARMA a nabízí možnost srovnání letenek jak od nízkonákladových aerolinek (jako např. Ryanair či Wizz Air), tak od klasických společností [...]

Štítky:
Levné letenky, Ryanair, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nová byznys třída KLM nabídne plně sklopitelná sedadla

    (20.03.2013, Aerolinie.info) Nový interiér byznys třídy, který nizozemské KLM dnes představily, je dílem dánské designérky Helly Jongerius. Nová World Business Class na palubách KLM (zdroj: KLM)

  • Air Lituanica: nová linka z Prahy do Litvy

    (02.09.2013, Akční letenky.cz) Od 9. října 2013 by se měla na českém nebi začít objevovat nová aerolinka Air Lituanica, která bude létat z našeho hlavního města do Litvy. Zahajovací ceny letenek jsou 2892 Kč (388 LTL).

  • Nová linka z letiště Praha do Rumunska od Tarom

    (20.06.2013, Akční letenky.cz) V záplavě nových leteckých spojení se po delší době objevila také jedna nová linka, která v tomto případě spojuje Českou republiku s Rumunskem. Do našeho hlavního města se totiž po pauze vrací rumunská letecká společnost Tarom.

  • Další nová linka Wizz Air tentokrát do Ázerbájdžánu

    (12.04.2013, Akční letenky.cz) Zdá se, že nízkonákladové letecké společnosti Wizz Air začíná být Evropa malá a tak se v rezervačním systému objevují nové dosti zajímavé destinace. Kromě nedávno přidané Dubaje je nyní k dispozici nová linka do Baku, kam začne aerolinka létat od 17. června 2013.


Sponzorované odkazy