Co si nesmím vzít do zavazadla do letadla?

06. 08. 2013     Akční letenky.cz

Přečtěte si článek o tom, jak si správně zabalit příruční zavazadlo, abyste se vyhnuli komplikacím při bezpečnostní kontrole. Představujeme obecná pravidla platící napříč leteckými společnostmi, ale může se stát, že detaily se budou u jednotlivých přepravců lišit.

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Z Brna do Londýna za 615,-Kč!

    (13.01.2013, Letenky levně) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air pro vás připravila akční let z Brna do Londýna za pouhých 615,-Kč! Navštivte největší město Evropy už v březnu. Co takhle udělat změnu a vzít do Londýna celou rodinu. Děti můžete zabavit např. návštěvou londýnského akvária, najdete zde ten nejkrásnější a největší podmořský svět. Dále je můžete vzít do muzea [...]

  • Zavazadlo do letadla: průvodce, rady a užitečné tipy

    (12.05.2014, ALetenky.cz) Také si nejste jistí, co si můžete vzít na palubu letadla? Máte zmatek v povolených a zakázaných položkách? Aletenky.cz si pro všechny cestující připravily krátkého průvodce.

  • Letecky se psem po Evropě [infografika]

    (29.08.2012, ALetenky.cz) Chystáte se na leteckou dovolenou a nevíte, zda můžete svého čtyřnohého mazlíčka vzít s sebou? Přinášíme vám infografiku, která poskytne užitečné informace pro lepší orientaci v možnostech letecké přepravy psů.

  • Last minute letenky do Chicaga od 10.952,- Kč

    (04.02.2014, Letenky levně) Pokud jste časově flexibilní a můžete si rychle vzít dovolenou, máme pro vás last minute letenky do Chicaga. Můžete si zabruslit v Millenium parku a nebo prozkoumat světoznámé kluby, muzea a galerie. Letenku z Lipska do Chicaga lze zakoupit již od 10.952,- Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Řecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.