Zpáteční letenky z letiště Praha a Brno od 558 Kč!

13. 08. 2013     Akční letenky.cz

U mnoha nízkonákladových aerolinek je nyní možné rezervovat akční letenky na podzimní termíny a jinak tomu není ani u letecké společnosti Wizz Air.

Štítky:
Akční letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Zpáteční letenky Brno-Londýn za 1.341 Kč

    (11.07.2014, Akční letenky.cz) V řadě záříjových a říjnových termínů zaplatíte za zpáteční let se společností Ryanair na trase Brno – Londýn méně než 1.500 Kč. Těmi absolutně nejvýhodnějšími termíny jsou 8.10.-11.10.2014 a 4.10.-11.10.2014 za 1.341 Kč.

  • Kam se dá létat z letiště Brno?

    (03.10.2013, Akční letenky.cz) Při hledání výhodných letenek se často vyplatí nehledat pouze lety z Prahy, ale věnovat pozornost i nabídce z Brna! Své lety odsud totiž provozují hned dvě nízkonákladové společnosti – Ryanair a Wizz Air. Ryanair denně spojuje Brno s Londýnem (letiště Stansted) a dvakrát za týden létá do Milána.

  • Wizz Air: Brno – Eindhoven za 1130 kč

    (14.09.2012, ) Po delší době zde mámé nabídku pro cestující z okolí brněnského letiště. U společnosti Wizz Air si můžete zarezervovat levné letenky do Eindhovenu a zpět za pouhých 1130 kč. Udělejte si např. eurovíkend v Eindhovenu na vlastní pěst a využijte této lákavé nabídky. Odlet: Tuřany Arpt, Brno Přílet: Welschap Arpt, Eindhoven, Nizozemsko Letenky za tuto cenu jsou k dostání pouze pro lety v období od října do prosince. Bližší informace k volným termínům naleznete zde

  • Brno – Barcelona a zpátky za 2.299 Kč !

    (02.01.2014, Akční letenky.cz)  Za opravdu lidové ceny můžete momentálně vyrazit z Brna do Barcelony na přelomu ledna a února. Nejlevněji poletíte při kombinaci letů společností Wizzair a Ryanair, s přestupem v nizozemském Eindhovenu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kanady

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.