Z Prahy do Kapského města od 15.634,- Kč

02. 09. 2013     Letenky levně

Láká vás krásná příroda okolo Kapského města? Nebo cestování na vlastní pěst po Jihoafrické republice? Letenku z Prahy do Kapského města lze zakoupit za výhodnou cenu již od 15.634,- Kč. (Příklad rezervace s odletem 17. 3. 2014 a návratem 25. 3. 2014 v našem vyhledávači).

Štítky:
Letenky do Jihoafrické republiky, Letenky do Kapského města

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • 10 nejlevnějších (a přitom krásných) měst světa

    (31.03.2014, Akční letenky.cz) Po ohlasu způsobeném naším článkem o nejlevnějších městech Evropy jsme se rozhodli vás seznámit i s výsledky průzkumu portálu PriceOfTravel co se celosvětových cen týče. Nejspíš vás příliš nepřekvapí, že jsou všechna v Asii : ) Jednotlivá města jsou opět hodnocena na základě tzv. indexu baťůžkáře, který v sobě zahrnuje: - jednu noc v co možná nejlevnějším […]

  • Levné letenky do britských měst od aerolinky Jet2

    (25.02.2013, Akční letenky.cz) Pokud plánujete v blízké době návštěvu Velké Británie mohl by se vám hodit tip na celkem výhodné letenky od letecké společnosti Jet2. Mimo jiné provozuje tento přepravce také lety z letiště Praha, odkud létá přímo do Edinburghu, Newcastlu, Manchesteru a Leedsu.

  • Wizz Air nabídne audio průvodce měst pro chytré telefony

    (12.10.2012, Aerolinie.info) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air nabídne díky partnerství se společností PocketGuide Inc. svým zákazníkům aplikaci PocketGuide, která patří mezi přední cestovatelské audio průvodce.

  • Lufthansa: akční letenky do USA již od 11.561 Kč

    (10.02.2013, AkčníLetenka.cz) Akční letenky do 11 měst v USA jsou k dispozici ve speciální nabídce letecké společnosti Lufthansa. Ceny zpátečních letenek s odletem z Prahy začínají na 12.390 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky na Arubu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.