Levné letenky aerolinek Transavia a Air One

03. 09. 2013     Akční letenky.cz

Levné letenky do Holandska a Itálie nyní můžete objevit na webu leteckých společností Air One a Transavia, které mimo jiné létají také z našeho hlavního města. Zpáteční cestu mohou klienti absolvovat za ceny kolem 1900 Kč včetně poplatků. Co se Itálie týče, jsou k mání například lety do Toskánska. Palubní lístky na lince Praha – [...]

Štítky:
Air One, Levné letenky, Transavia

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letecká společnost Royal Jordanian Airlines nabízí levné letenky z Vídně do Colomba.

    (27.10.2012, Letenky levně) Z Vídně do Colomba od 13 450,- Kč Na Srí Lanku se nyní můžete dostat levně z Vídně od 13 450,- Kč. Letecká společnost Royal Jordanian nabízí levné letenky od listopadu do března příštího roku. Minimální doba pobytu je 6 dní. Rezervace jsou možné během dnešního dne.

  • Levné letenky: Brazílie, Izrael, Oslo

    (10.12.2012, Rádi cestujeme) V dnešním článku o levných letenkách bychom chtěli upozornit na levné letenky do Brazílie. Cena je necelých 9 000 korun. To je výborná cena, kterou pouze kazí odlet z Madridu. Zpět je návrat do Londýna, což už takový problém není. Česko má poměrně dobré a i levné letecké spojení s Londýnem. V případě Madridu je to horší.

  • EasyJet: levné letenky z Prahy od 1538 Kč

    (07.08.2013, Akční letenky.cz) Plánujete podzimní cestu do Amsterdamu, Manchesteru či Lyonu a sháníte levné letenky? Nu právě pro vás je k dispozici nabídka od aerolinky easyJet, která mimo jiné létá také z letiště Praha.

  • Levné letenky do New Yorku od 11226 Kč!

    (05.11.2013, Akční letenky.cz) Na webových stránkách portugalské letecké společnosti TAP Portugal nyní můžete rezervovat levné letenky do New Yorku, ale třeba také do Lisabonu. Cestovní období je stanoveno na 3. leden – 15. červen a následně 15. srpen – 15. prosinec.


Sponzorované odkazy


Letenky do Ruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.