Sleva 20 % s Wizzair – pouze dnes!

04. 09. 2013     Letenky levně

Pokud se v budoucnu chystáte letět s leteckou společností Wizzair, využijte dnešní slevové akce pro nákup letenek. Pouze dnes je možné rezervovat letenky do všech destinací se slevou 20 %. Sleva se vztahuje na cenu letenky (nikoliv na poplatky za zavazadlo a rezervaci).

Štítky:
Akční letenky, Letenky Wizz Air, Sleva na letenky, Wizz Air

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky na Réunion – pouze dnes!

    (14.05.2014, Letenky levně) Pouze dnes můžete rezervovat akční letenky na Réunion. Pokud jste časově flexibilní a nevadí vám odlet z německého letiště, cesta na francouzský ostrov Réunion může být zajímavou alternativou. Letenku z Norimberka na Réunion lze zakoupit za výhodnou cenu již od 15.703,- Kč.

  • Slevy na letenky s British Airways – pouze dnes!

    (10.04.2014, Letenky levně) Pouze dnes 10. 4. 2014 máte možnost nakoupit se slevou letenky od letecké společnosti British Airways do celého světa. Letenky můžete rezervovat na stránkách British Airways.

  • Letenky z Vídně: akce aerolinky Air Berlin pouze dnes!

    (09.10.2012, Akční letenky.cz) Pouze dnes mají klienti německé nízkonákladové aerolinky Air Berlin možnost rezervovat zlevněné zpáteční lety do mnoha destinací od 1680 Kč včetně poplatků. Cestovní období je stanoveno na 1. listopad – 15. březen a letenky v tarifní třídě FlyClassic jsou v této chvíli k dispozici za stejné i nižší ceny jako ve třídě JustFly.

  • Slevy 20 % s Wizz Airem – platí pouze dnes!

    (21.03.2013, Letenky levně) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air nabízí pouze dnes 21. 3. 2013 slevu 20 % na všechny letenky do všech destinací. Sleva se počítá vždy z ceny letenky (nikoliv z další dodatečných služeb – poplatky za rezervaci nebo sedadla). Pro rezervaci volejte do cestovní agentury Sky+ (www.skyplus.cz) na 224 304 777 nebo pište na email travel@skyplus.cz.


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.