Sleva 20% na všechny letenky do všech destinací!

04. 09. 2013     Akční letenky.cz

Po delší době příchází se svou akcí nízkonákladová letecká společnost Wizz Air a zákazníkům nyní nabízí slevu 20% na všechny letenky. Nabídka se samozřejmě týká také letišť v Praze a Brně, je však omezena pouze na dnešní den! Tato akce se vyplatí především cestovatelům, kteří nejsou členy WIZZ Discount Clubu (roční členství 750 Kč).

Štítky:
Akční letenky, Letenky Wizz Air, Sleva na letenky, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Wizz Air sleva na všechny letenky 20%!

    (25.09.2013, Akční letenky.cz) Už podruhé v tomto měsící zlevňuje nízkonákladová letecká společnost Wizz Air všechny letenky do všech destinací o 20%. Pokud zapátráte v rezervačním systému aerolinky, možná se vám podaří objevit nějaký pro vás zajímavý termín. Z letiště Praha jsou například k dispozici levné zpáteční letenky do Milána.

  • Dnes sleva s Wizz Air 20 % na všechny lety

    (27.03.2014, Letenky levně) Letecká společnost Wizzair létá z Prahy do mnoha destinací po Evropě (Londýn, Eindhoven, Řím, Neapol, Milán, Bari, Tel Aviv). Pouze dnes 27. 3. 20144 můžete využít skvělé slevy 20% na všechny rezervované letenky. Sleva se týká všech a není třeba být členem Wizz Discount Clubu.  

  • Wizz Air akční letenky: sleva 15% do všech destinací!

    (05.09.2012, Akční letenky.cz) Po delší době se na webu nízkonákladové letecké společnosti Wizz Air objevila slevová akce na všechny letenky, díky které můžete ušetřit 15%! Nabídky nyní mohou využít všichni zákazníci aerolinky a samozřejmě se týká také letišť v Praze a Brně. Z našeho hlavního města se například můžete vydat za poznáváním Říma a jeho krás a za [...]

  • Poslední den slev s ČSA

    (26.04.2013, Letenky levně) Dnes je poslední den, kdy je možné rezervovat levné letenky s ČSA na letní dovolenou. ČSA nabízí slevy na letenky po Evropě a do vybraných destinací po světě. Více zde.


Sponzorované odkazy


Letenky do Slovinska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.