Levné letenky a nový letový řád aerolinky easyJet!

05. 09. 2013     Akční letenky.cz

Další nízkonákladovou aerolinkou, u které můžete rezervovat zpáteční palubní lístky za ceny okolo 1000 Kč, je easyJet. Navíc tento přepravce včera oznámil zahájení prodeje letenek na letní sezonu 2014. Nicméně i přesto jsou nejlevnější lety k mání spíše v podzimních termínech a z našeho hlavního města je na výběr celkem z 8 evropských destinací.

Štítky:
easyJet

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Z Říma na Nový Zéland od 19.551,- Kč

    (30.07.2013, Letenky levně) Letenky k protinožcům mohou nepříjemně zahýbat s cestovatelským rozpočtem. Pokud se příští rok chystáte na Nový Zéland, můžete zkusit letenky s odletem z Říma. Letenku z Říma do Aucklandu lze zakoupit levně již od 19.551,- Kč. (Příklad rezervace s odletem 8. 4. 2014 a návratem 21. 4. 2014 v našem vyhledávači).

  • Asijský Nový rok ve Vietnamu

    (26.09.2012, Letenky levně) Chcete zažít oslavy Nového roku v Asii trochu jinak? Letenky do Číny jsou již nyní poměrně drahé, ale nabízí se možnost letět v únoru na Nový rok z Prahy do Vietnamu (Ho Či Minovo město) s Emirates za vcelku rozumnou cenu 15 616,- Kč.

  • Letenky na Nový Zéland od 22.450,- Kč

    (10.10.2012, Letenky levně) Letecká společnost Korean Air nabízí akční letenky z Prahy do Aucklandu. Na Nový Zéland si můžete zaletět s Korean Air přímo z Prahy za výhodnou cenu od 22.450,- Kč. Výhodné letenky do Aucklandu je možné rezervovat na cesty v březnu 2013. Společnost Korean Air také nabízí ubytování zdarma v případě delšího přestupu v Soulu.

  • Akční letenky na Nový Zéland za 18 tisíc z Prahy

    (09.12.2013, Rádi cestujeme) Aktuálně nejlevnější letenky (aspoň námi nalezené) z Evropy do Austrálie nebo na Nový Zéland vedou z Prahy do Brisbane, resp. Aucklandu. My jsme vybrali několik levných termínů z Prahy do Aucklandu s návratem do Vídně. Cena za takto nastavenou letenku je příjemných 18 014 korun. Tedy cena o několik tisíc nižší než je obvyklé.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kanady

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.