Letenky k moři: Sardinie od 771 korun

16. 09. 2013     Rádi cestujeme

Za vynikající cenu je možné letět z Frankfurtu na Sardinii. Akční zpáteční letenka stojí necelých 800 korun! Let zajišťuje největší evropská nízkonákladová aerolinka Ryanair. Pamatujte, že v ceně letenky jsou taxy (až na případný poplatek za platbu - ten je závislý na způsobu platby, a může být i nulový) a příruční zavazadlo. Aerolinka ve svém objednávacím průvodci vám bude nenápadně nabízet i další služby (např. pojištění), ale ty nemusíte objednávat.  

Štítky:
Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky k moři od 607 korun

    (09.01.2013, Rádi cestujeme) Dnešní mix levných letenek nás zavede k moři, ale také do oblíbených evropských metropolí. Nejnižší cena za zpáteční letenku je něco málo přes 600 korun. Za tuto cenu doletíte na Sardinii, do města Cagliari. K zajímavým letenkám patří také let z Prahy do Bari v jarních měsících. Cena zpáteční letenky na této trase startuje od 1 294 korun. Město Bari najdete u pobřeží Jaderského moře v jižní části Itálie. V seznamu destinací nechybí tradiční destinace – Londýn.

  • Letenky k moři: Sicílie, Sardinie a Chorvatsko

    (22.06.2013, Rádi cestujeme) Vybíráme aktuální levné letenky k moři. Oproti letům v minulých letech jsou ceny o kapku vyšší, a tak je poměrně velice těžké najít cenu zpáteční letenky pod tisíc korun. Samozřejmě hovoříme o přímořských destinacích jako jsou Trapani (Sicílie), Alghero (Sardinie), Malta, ale třeba také Neapol (Neapolský záliv). Pokud nutně nepotřebujete k moři, lze zakoupit letenky do Eindhovenu či Milana pod 1 000 Kč.

  • Letenky k moři: Sardinie od 809 Kč

    (08.02.2013, Rádi cestujeme) Letenky k moři nás zavedou na Sardinii, Sicílii, ale také do španělské Andalusie či portugalského Porta. Některé, ty nejlevnější, letenky jsou s termínem letu v jarním období.  Letenky z Prahy pak spíše v letním čase. Nejlevnější letenky k moři jsou tentokrát na Sardinii. V termínu letu to sice ještě na koupání asi nebude, ale strávit na Sardinii aktivní dovolenou může být také příjemné. Zajímavá letenka je z Prahy do Malagy (Andalusie). Dvě osoby zaplatí za týdenní ubytování a dvě zpáteční letenky zhruba 11 tisíc korun.

  • Letenky k moři: Ibiza za 1 242 korun

    (11.04.2014, Rádi cestujeme) Opět se blíží léto a tak jsme se zaměřili na letenky směřující k nějaké zajímavé letní destinaci. Nalezli jsme letenky na Ibizu za cenu cca. 1 200 korun. Jde o zpáteční letenku vč. tax. V ceně je příruční zavazadlo.    


Sponzorované odkazy


Letenky do Turecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.