ČSA připravují na léto nové linky do Střední Asie

25. 01. 2009     Letenkář.cz

České aerolinie předběžně plánují od letního letového řádu zahájit nové spojení do oblasti Střední Asie. O možnosti zahájení letů nyní jednají s místními úřady a partnerskými společnostmi. Kromě dvou plánovaných zcela nových destinací v síti ČSA se řada již existujících linek dočká posílení provozu a zlepšení odletových časů tak, aby cestující mohli lépe využít navazující lety z Prahy. Nové lety ...

Štítky:
ČSA

Zdroj: Letenkář.cz

Online rezervace letenek:

  • ČSA připravují na léto nové linky do Střední Asie

    (08.01.2009, Letenkář.cz) České aerolinie předběžně plánují od letního letového řádu zahájit nové spojení do oblasti Střední Asie. O možnosti zahájení letů nyní jednají s místními úřady a partnerskými společnostmi. Kromě dvou plánovaných zcela nových destinací v síti ČSA se řada již existujících linek dočká posílení provozu a zlepšení odletových časů tak, aby cestující mohli lépe využít navazující lety z Prahy.

  • WizzAir otevře další nové linky a zlevní letní destinace

    (18.12.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir oznámila, že otevře další nové linky a zlevní vybrané letní destinace. Nové destinace WizzAir nabídne ze základen v Německu. S platností od 30. března 2010 bude otevřena linka z Dortmundu do Zagrebu a z Hamburku/Lübecku do Kijeva. Obě trasy budou operovány 3 x týdně.

  • Danube Wings otvírá nové linky

    (02.10.2009, Akční letenky.cz) Slovenská letecká společnost Danube Wings otevře ve spolupráci s ČSA nové linky. České aerolínie ČSA pronajmou Danube Wings Boeing 737 a díky tomu budou moci cestující využít od 1. prosince 2009 nových spojení. Třikrát týdně bude létat Poprad – Londýn, jednou až dvakrát týdně z Popradu do Dublinu.

  • Smart Wings: nové linky z Ostravy a z Brna

    (27.05.2009, Akční letenky.cz) Smart Wings otevírá nové pravidelné linky do Řecka a Bulharska. Lety z Ostravy do řecké Prevezy budou operovány dvakrát týdně v úterý a v pátek. Lety z Brna do Burgasu budou operovány jednou týdně v neděli. Na obou linkách budou operovat moderní letouny Boeing 737-800.


Sponzorované odkazy


Letenky na Maltu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.