Akční letenky do Číny a Hondurasu

07. 11. 2013     Rádi cestujeme

Aerolinky Delta a Finnair mají nyní v nabídce levné letenky do Hondurasu, resp. do Číny. Zpáteční letenka Praha - Čína stojí hezkých 12 310 korun. Město Chongqing najdete cca. 1800 km jihozápadně od Pekingu. V blízkosti (na poměry v Číně) je známý turistický magnet "Tři soutěsky". Tato největší přehradní nádrž světa má rozlohu přes 1 000 km2.

Štítky:
Delta, Finnair, Letenky Delta, Letenky do Číny, Letenky do Hondurasu, Letenky Finnair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Z Prahy do Číny od 12.737,- Kč

    (31.05.2013, Letenky levně) Našli jsme pro vás zajímavé levné letenky do Číny. Pokud byste chtěli uskutečnit poznávací okruh po Číně, bude město Chongqing a jeho okolí určitě na seznamu. Město je dále dobře propojené vlaky s ostatními velkými městy v Číně. Letenku z Prahy do Chongqingu lze zakoupit za dobrou cenu již od 12.737,- Kč.

  • Z Prahy do Číny od 12.492,- Kč

    (02.07.2014, Letenky levně) Pokud na podzim plánujete velkou cestu po Číně, je nejlepší chvíle na nákup letenky. Letecká společnost Air France nyní nabízí celou řadu letů z Prahy do různých čínských destinací: Peking, Wuhan, Xiamen, Šanghaj, Chengdu, Hanghzou nebo Hongkong. Všechny letenky pořídíte do max 13 000,- Kč včetně všech poplatků.

  • Letenky do Číny za necelých 7 tisíc korun

    (08.12.2012, Rádi cestujeme) Pořádně levné letenky do Pekingu, New Yorku anebo Irska jsou nyní v prodeji. Obzvláště zajímavé jsou zpáteční letenky do čínského Pekingu. Cena za tento let je 6 974 korun, a to hovoříme o zpáteční letence vč. tax. Odlet je z Benátek, ale návrat je do Prahy. Další zajímavá letenka vede z Polska, nedaleké Wroclavi, do irského Corku. Za zpáteční letenku zaplatíte necelých 1 500 korun.  

  • Akční letenky New York, Čína a další nejlepší nabídky tohoto týdne

    (17.10.2014, ALetenky.cz) Nestihli jste tento týden sledovat akční nabídky? Nevadí Máme pro vás novou rubriku s nejlepšími tipy z celého týdne. Letenky do New Yorku a Číny za 12 tisíc z Prahy


Sponzorované odkazy


Letenky do Číny

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.