Levné letenky z letiště Praha od 1174 Kč!

14. 11. 2013     Akční letenky.cz

V rezervačním systému nízkonákladové aerolinky easyJet mohou nyní klienti objevit letenky z našeho hlavního města za zajímavé ceny. K navštívení láká celkem 8 evropských destinací a nějakou dobu je už možné rezervovat také cesty na léto 2014.

Štítky:
easyJet, Letenky easyJet

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky: Brazílie, Izrael, Oslo

    (10.12.2012, Rádi cestujeme) V dnešním článku o levných letenkách bychom chtěli upozornit na levné letenky do Brazílie. Cena je necelých 9 000 korun. To je výborná cena, kterou pouze kazí odlet z Madridu. Zpět je návrat do Londýna, což už takový problém není. Česko má poměrně dobré a i levné letecké spojení s Londýnem. V případě Madridu je to horší.

  • EasyJet: levné letenky z Prahy od 1538 Kč

    (07.08.2013, Akční letenky.cz) Plánujete podzimní cestu do Amsterdamu, Manchesteru či Lyonu a sháníte levné letenky? Nu právě pro vás je k dispozici nabídka od aerolinky easyJet, která mimo jiné létá také z letiště Praha.

  • Levné letenky do New Yorku od 11226 Kč!

    (05.11.2013, Akční letenky.cz) Na webových stránkách portugalské letecké společnosti TAP Portugal nyní můžete rezervovat levné letenky do New Yorku, ale třeba také do Lisabonu. Cestovní období je stanoveno na 3. leden – 15. červen a následně 15. srpen – 15. prosinec.

  • Levné letenky na Sicílii a Sardínii od 1530 Kč

    (09.01.2013, Akční letenky.cz) Řada z vás již jistě ví, že levné letenky především do evropských destinací můžete objevit na webu irské nízkonákladové aerolinky Ryanair, které létá mimo jiné také z Brna, Bratislavy, Budapešti, ale také z několika polských letišť.


Sponzorované odkazy


Letenky do Maďarska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.