Zlevněné letenky na Maledivy

05. 12. 2013     Rádi cestujeme

Dnes vám přinášíme tipy na tři akční letenky - let z Vídně do Istanbulu, z Berlína do řecké Soluně a za exotikou vede letenka z Prahy na Maledivy. Asi nejzajímavější, avšak nejdražší, je letenka z Prahy na Maledivy. Za zpáteční letenku zaplatíte 14 725 Kč. Letenku najdete zde. Běžná cena se pohybuje okolo 18 tisíc a více.

Štítky:
Akční letenky, Letenky na Maledivy

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Zlevněné letenky do Thajska

    (06.04.2014, Rádi cestujeme) Aerolinka Etihad přináší zlevněné letenky do Thajska, konkrétně města Bangkok. Odlet si naplánujte z Vídně a to 5. května. Návrat zpět je možný 9. května, nebo 12. května, případně také 14. května. Prakticky kterýkoliv den po  9. květnu, max. však 14. května

  • Nová linka z Ostravy a zlevněné letenky z Brna

    (11.02.2013, Akční letenky.cz) V prosinci 2012 informovala irská nízkonákladová aerolinka Ryanair o nové lince z letiště v Ostravě a na konci minulého týdne byl tento záměr dotažen do konce. První lety jsou naplánovány na 4. červen 2013 a na webu přepravce nyní mohou klienti rezervovat zpáteční letenky Ostrava – Londýn (STN) za zaváděcí cenu 1756 Kč včetně poplatků.

  • Zlevněné a akční letenky od aerolinek Transavia a Aer Lingus

    (27.06.2013, Akční letenky.cz) Dnes tady máme akční nabídku leteckých společností Transavia a Aer Lingus, u kterých je možné rezervovat letenky z letiště Praha na přímých linkách do Rotterdamu a Dublinu.  Zákazníkům jsou nejlevnější jednosměrné lety k dispozici od 1035 Kč.

  • Levné letenky do Bangkoku

    (30.05.2014, Rádi cestujeme) Aerolinka SriLankan má pro vás připravené zlevněné letenky do thajského Bangkoku již za 8 490,-. Data letů jsou naplánována na červen s návratem 1. nebo 8. července. Odlétá se z Říma s jedním mezipřistáním v Colombu a návrat je též s jedním mezipřistáním do Frankfurtu.


Sponzorované odkazy