Zpáteční letenky Budapešť – Dubaj za 3.242 Kč! A nově bez vízové povinnosti!

05. 03. 2014     Akční letenky.cz

Jak už jste jistě postřehli, tak počínaje 22. březnem 2014 Spojené arabské emiráty ruší vízovou povinnost pro několik členských států EU, a to včetně České republiky a Slovenska. Takže pokud plánujete strávit v Emirátech maximálně 30 dní, stačí vám pouze razítko v pase, které zdarma dostanete po příletu na letiště.

Štítky:
Letenky do Dubaje

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Budapešti? Vybírejte pohodlně online!
  • Nové trasy od Ryanairu

    (16.01.2014, Rádi cestujeme) Nízkonákladová dopravní společnost Ryanair dne 15. ledna oznámila, že otevře nové trasy z anglického Manchesteru. Těšit se na to můžeme od března letošního roku. Nové trasy budou mířit do :  Barcelony, Boloně, Fueteventury a Grand Canaria. Také přidá více letů do již stávajících linek. A to budou Dublin, Ibiza, Lanzarote, Malaga a Tenerife.

  • S Wizz Air nově do Istanbulu

    (06.06.2013, Rádi cestujeme) Maďarský nízkonákladový dopravce Wizz Air dnes oznámil, že zavádí novou pravidelnou linku z Budapeště do Istanbulu. Wizz Air tak rozšiřuje své aktivity o další zajímavou destinaci. Již dříve Wizz Air uvedl nové linky do Tel Avivu, Dubaje či Baku. Mimochodem, destinace, kde doteď neoperuje jeho velký rival Ryanair. Podobně jako Ryanair, ani Wizz Air ale nezavádí nové linky z Prahy a tak ani let do Istanbulu se bez dodatečné dopravy do Budapeště neobejde.

  • Travel Service zahájil prodej letenek na nové lince Praha-Londýn

    (27.11.2014, Rádi cestujeme) Dnešním dnem začíná prodej letenek nové linky společnosti Travel Service. Letadla začnou létat na lince Praha-Londýn 30. března 2015.

  • Air One: nové spojení z Vídně a Prahy

    (24.10.2013, Akční letenky.cz) Další nové linky chystá ve svém letovém řádu letecká společnost Air One, která již mimo jiné létá z Prahy do Benátek a Pisy. Novou destinací se na jaře stane Catania ležící na Sicílii a dostupná bude z letiště Praha i Vídeň.


Sponzorované odkazy


Letenky do Maďarska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.