Jak nejlevněji do Paříže? Zpáteční letenky od 1.396 Kč

06. 03. 2014     Akční letenky.cz

Přemýšlíte nad způsobem, jak co nejlevněji letět do Paříže? Nabízíme vám tři varianty – tu nejvhodnější si zvolte podle toho, jestli chcete ušetřit za každou cenu a překousnete přepravu do města v sousední zemi (a třeba zažijete nebo shlédnete něco navíc) nebo zda je pro vás tou nejdůležitější proměnnou čas  a pohodlí.

Štítky:
Letenky do Francie, Letenky do Paříže

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Vybírejte pohodlně online!
  • Odkud se létá nejlevněji? Na Vídeň rovnou zapomeňte

    (08.10.2014, Akční letenky.cz) O tom, že letenky s odletem z okolních letišť v Polsku, Německu či Maďarsku jsou mnohdy daleko levnější než letenky z Prahy, vás přesvědčujeme na těchto stránkách den co den.

  • Nejlevněji mohou Češi létat z Polska, Brna a Ostravy

    (02.10.2014, ALetenky.cz) Zahraniční letiště získávají mezi Čechy na oblibě, protože v některých případech nabízí výhodnější ceny letenek, než tuzemská letiště. Odhlédneme-li od jednorázových akčních nabídek, je tomu opravdu tak i v průměru?

  • Francouzská Provence v květnu – zpáteční letenky do Montpellier za 1.363 Kč

    (12.03.2014, Akční letenky.cz) Za krásami francouzské oblasti Provence se můžete vydat například v květnu. V několika květnových termínech totiž vychází letenky Ryanairu z německého Frankfurtu do Montpellier nejlevněji – na sympatických 1.363 Kč.

  • Brno – Barcelona a zpátky za 2.299 Kč !

    (02.01.2014, Akční letenky.cz)  Za opravdu lidové ceny můžete momentálně vyrazit z Brna do Barcelony na přelomu ledna a února. Nejlevněji poletíte při kombinaci letů společností Wizzair a Ryanair, s přestupem v nizozemském Eindhovenu.


Sponzorované odkazy