Během Velikonoc a května odcestuje letos o 20 % Čechů více

29. 04. 2014     ALetenky.cz

Jarní dny lákají nejedny toulavé boty do světa a letos na jaře díky prodlouženým víkendům odcestuje do evropských metropolí o 20 % více Čechů než v předchozím roce.

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair umožňuje používání tabletů či mobilů během letu

    (07.02.2014, Rádi cestujeme) Ryanair oznámil, že s okamžitou platností umožňuje používat elektronická zařízení (tzv. PED - Personal Electronic Devices), jako jsou tablety, mobily, e-čtečky aj. během celého letu. Zařízení musí být v tzv. flight modu. Jde o další „vstřícný“ krok Ryanairu, který od podzimu se snaží zlepšit svou image mezi cestujícími. Ti si často stěžovali na přísná pravidla aerolinky a zbytečně složité objednávání letenek.

  • Zpáteční letenky do Istanbulu za 1.343 Kč

    (24.07.2014, Akční letenky.cz) Lákalo by vás navštívit dvě překrásná města během jednoho výletu a navíc při více než přijatelných nákladech? Do nádherné Budapešti dorazíte autobusem za pár korun, odtud pak můžete letět s maďarskou nízkonákladovkou Wizzair přímo do brány Orientu, Istanbulu.

  • Více spojení do Varšavy

    (10.02.2015, Rádi cestujeme) Polská letecká společnost LOT plánuje navýšení spojení z Prahy do Varšavy.  Od 29. 3. 2015 bude létat mezi Prahou a Varšavou 5x denně. Nově budou letadla přilétat každé úterý, čtvrtek a pátek ve 21:30. Odlétat budou nově navíc ve středu, pátek a sobotu v 6:55. Rozšíření letů do Varšavy nabídne cestovatelům možnost pokračovat z Varšavy do dalších destinací.

  • Rezervujete výhodné kombinované letenky od více aerolinek!

    (22.05.2013, Akční letenky.cz) Hledáte co možná nejlevnější letenky a nevadí vám trochu dobrodružnější cestování? Využít nyní můžete pomoci vyhledávače Aletenky.cz, který nabízí možnost kombinovat letenky leteckých společností, a to nízkonákladových i tradičních, a rovnou také jejich nákup. Služba funguje tak, že spojuje jednotlivé lety a řadí je podle několika kritérií.


Sponzorované odkazy


Letenky do Belgie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.