Zavazadlo do letadla: průvodce, rady a užitečné tipy

12. 05. 2014     ALetenky.cz

Také si nejste jistí, co si můžete vzít na palubu letadla? Máte zmatek v povolených a zakázaných položkách? Aletenky.cz si pro všechny cestující připravily krátkého průvodce.

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Akční letenky Brazílie, Libanon a další tipy na letenky z Prahy

    (24.10.2014, ALetenky.cz) Nestihli jste tento týden sledovat akční nabídky? Nevadí Máme pro vás novou rubriku s nejlepšími tipy z celého týdne. Tentokrát se podíváme na letenky do Brazílie, Libanonu a máme pro vás také novinku, jak hledat nejlevnější letenky u nás na webu.

  • Létáme s dětmi: letecká společnost ČSA

    (26.09.2013, Akční letenky.cz) Pokud se vydáváte na rodinnou dovolenou s Českými aeroliniemi, budou pro vás užitečné informace, které přinášíme v závěrečné části našeho miniseriálu. Ve srovnání s nízkonákladovými aerolinkami je cestování s dětmi se společností ČSA mnohem jednodušší a komfortnější. Můžete si sami zvolit, jak chcete cestovat se svým kojencem do věku dvou let.

  • Zpáteční letenky do francouzské oblasti Provence od 1.365 Kč

    (21.02.2014, Akční letenky.cz) Francouzská oblast Provence je světově proslulá především rozkvetlými lány levandulí (pěkného průvodce naleznete například zde). Ty kvetou většinou v rozmezí červen – srpen, nicméně tuto nádhernou oblast si jistě užijete i bez nich.

  • Akční letenky New York, Čína a další nejlepší nabídky tohoto týdne

    (17.10.2014, ALetenky.cz) Nestihli jste tento týden sledovat akční nabídky? Nevadí Máme pro vás novou rubriku s nejlepšími tipy z celého týdne. Letenky do New Yorku a Číny za 12 tisíc z Prahy


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.