Velký výprodej letenek s Air Asia

02. 06. 2014     Letenky levně

Letecká společnost Air Asia pořádá velký výprodej letenek do všech svých leteckých destinací. Od 2. 6. do 8. 6. 2014 je možné pořídit letenky za zvýhodněné ceny na cesty po jižní a jihovýchodní Asii od ledna do června roku 2015. Nenechte si ujít tuto akci, pokud příští rok plánujete cestu po Asii.

Štítky:
Air Asia, Letenky Air Asia, Výprodej letenek

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • ČSA: velký výprodej letenek z Prahy a Ostravy

    (27.08.2013, Akční letenky.cz) Velký podzimní výprodej letenek si pro své zákazníky připravila letecká společnost ČSA a v nabídce jsou především odlety z Prahy a Ostravy. Akce platí od dnešního dne do 8. září a vztahuje se na cestovní období říjen – prosinec.

  • Podzimní slevy s ČSA

    (27.08.2013, Letenky levně) Právě dnes začíná velký výprodej letenek s ČSA do celé Evropy na cesty od října do prosince. Rezervovat letenky můžete na stránce ČSA do 8. 9. 2013.  

  • Výprodej

    (28.11.2014, Rádi cestujeme) Úžasnou příležitost máte jen do dnešní půlnoci! Zpáteční letenky do převážně exotických destinací seženete dnes v rámci akce „Black Friday“ do 15 tisíc korun. Na seznamu jsou Maledivy za 11 tisíc, New York za 11 tisíc, stejně tak Bangkok. Za 14 tisíc se můžete podívat do vietnamské Hanoje, japonského Tokia, či brazilského Sao Paula! Na seznamu je dokonce i jihokorejský Soul. A to vše opravdu z Prahy.

  • Výprodej letenek Aeroflot – z Prahy do Tokia jen za 13 130 Kč!

    (07.03.2015, Rádi cestujeme) Akční letenky do Asie přináší ruský dopravce Aeroflot v rámci výprodeje letenek. Do Tokia a zpět poletíte z Prahy za akčních 13 130 Kč! Letět můžete od března do května. Zvláště v dubnu je volných ještě dost termínů.


Sponzorované odkazy


Letenky do Indonésie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.