Sleva 15 % na letenky do Bruselu

16. 06. 2014     Letenky levně

Letecká společnost Brussels Airlines poskytuje slevu 15 % na letenky do Bruselu na Letní bruselský festival, který se koná od 8. 8. do 17. 8. 2014. Letenky si můžete rezervovat na webové stránce Brussels Airlines. Jako promo kód při rezervaci uveďte: 11122355.

Štítky:
Brussels Airlines, Sleva na letenky

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Bruselu? Vybírejte pohodlně online!
  • Ryanair bude létat do Bruselu

    (25.04.2014, Rádi cestujeme) Aerolinka Ryanair zavádí novou pravidelnou linku z Prahy. Nově bude létat do Bruselu Charleroi. Odtud lze pokračovat téměř do všech koutů Evropy.

  • Zanzibar – zpáteční letenky z Bruselu za 11.270 Kč

    (05.09.2014, Akční letenky.cz) Díky pěknému tarifu společnosti JetAirFly máte nyní možnost vyrazit z belgického Bruselu přímým letem až na ostrov Zanzibar na jihovýchodním pobřeží Afriky za velmi přijatelné ceny. Zpáteční letenky aktuálně můžete rezervovat ve spoustě záříjových a říjnových termínů už za 11.270 Kč včetně všech povinných poplatků.

  • Z Bruselu na Zanzibar od 350,- EUR

    (11.11.2014, Letenky levně) Pokud jste časově flexibilní a chcete uskutečnit exotickou dovolenou, zkuste odlety z jiných evropských měst. Letecká společnost Jetairfly nyní nabízí velmi výhodné letenky na Zanzibar.  Letenku z Bruselu na Zanzibar lze nyní zakoupit již od 350,- EUR. Volné termíny na podzim a zimu můžete najít přímo na stránkách letecké společnosti. Cena platí do vyprodání míst.

  • Letenky do Londýna, Milána či Bruselu od 875 Kč!

    (18.09.2013, Akční letenky.cz) Do vybraných evropských destinací si nyní můžete zaletět levně díky nízkonákladové letecké společnosti Ryanair, která mimo jiné nabízí také odlety z Brna, Ostravy či Bratislavy. Nejlevnější jednosměrné palubní lístky jsou nyní k mání od 438 Kč. V rámci aktuální nabídky je stanoveno cestovní období 1. říjen– 18. prosinec 2013.


Sponzorované odkazy


Letenky do Belgie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.