Akční letenky do Dublinu za 2134 Kč

24. 06. 2014     Rádi cestujeme

Využijte akční letenky do Dublinu a navštivte toto zajímavé místo již za 2134 Kč! Navštivte legendární Temple Bar a zažijte jedinečnou atmosféru irských barů a hospod. Ochutnejte tradičního Guinesse, či irskou whiskey a poslouchejte přitom živou irskou hudbu. Dublin také může být vaším výchozím bodem pro putování po západní části ostrova.

Štítky:
Akční letenky, Letenky do Dublinu, Letenky do Irska

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Dublinu? Vybírejte pohodlně online!
  • Nové linky z Prahy do Dublinu či Bratislavy

    (18.11.2013, Akční letenky.cz) Zákaznící leteckých společností ČSA a Ryanair mohou nyní rezervovat lety na nových linkách z našeho hlavního města od Dublinu nebo Bratislavy. Irská nízkonákladová aerolinka Ryanair se vrací po několika letech do Prahy, odkud bude do Dublinu létat 10krát týdně v obou směrech od 1. dubna 2014.

  • Irsko volá! Zpáteční letenky do Dublinu za 1.830 Kč

    (17.06.2014, Akční letenky.cz) Nádhernou irskou krajinu naleznete i co by kamenem dohodil z Dublinu. Na titulním obrázku konkrétně pohled z Pucks Castle Lane, cca 30 km od centra hlavního města.

  • Levné letenky do Dublinu za skvělých 1930 Kč!

    (01.10.2014, Rádi cestujeme)   Nízkonákladová společnosti Ryanair připravila na přelom podzimu a zimy levné letenky z Prahy do irského Dublinu. Velice příznivá cena letenek je pro odlety 22. listopadu a přílety 9. prosince. Letenku v tyto dny pořídíte za akčních 1930 Kč pro dospělou osobu.

  • Ryanair se vrací do Prahy

    (15.11.2013, Rádi cestujeme) Najít levné letenky z Prahy by mělo být od dubna o něco snadnější - tedy hlavně na trase do Dublinu. Do Prahy se totiž vrací nízkonákladová aerolinka Ryanair. Zatím má v plánu provozovat pouze jednu linku a to do Dublinu. Již v minulosti Ryanair létal pravidelně z Prahy do Dublinu a ceny letenek se často pohybovali okolo několika málo set korun za zpáteční letenku.


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.