Levně do Velké Británie – Glasgow/Manchester/Liverpool od 1.676 Kč

04. 07. 2014     Akční letenky.cz

Za v podstatě poloviční ceny, v porovnání s lety z Prahy, se dostanete z polské Varšavy hned do několika britských měst. Všechny níže uvedené zpáteční přímé lety operuje letecká společnost Ryanair.

Štítky:
Letenky do Glashow, Letenky do Liverpoolu, Letenky do Manchesteru, Letenky do Velké Británie, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Manchesteru? Vybírejte pohodlně online!
  • Do Anglie jedině z Varšavy! Liverpool, Manchester, Isle of Man,…a zpět od 1.511 Kč

    (14.02.2014, Akční letenky.cz) Fakt, že se vyplatí do spousty destinací létat od našich polských sousedů, jsme vám už tady předvedli několikrát. Další krásnou oblastí s levnými odlety z Varšavy je několik anglických měst a ostrov Man uprostřed Irského moře.

  • Letenky do Toronta za 12 190 Kč

    (13.01.2015, Rádi cestujeme) Levné letenky do Kanady přináší Pelikán spolu s leteckým dopravcem Jet Airways India a ČSA. Zpáteční letenky do Toronta vás bude stát 12 190 Kč. Přibližná doba letu do Kanady je 10 hodin. Letět můžete na konci ledna nebo v únoru, kdy je pro vás připraveno velké množství termínů.

  • S aerolinkou easyJet do Paříže, Milána či Edinburghu od 1048 Kč

    (04.07.2013, Akční letenky.cz) Jak už jistě mnozí cestovatelé vědí, letenky od aerolinky easyJet jsou obvykle nejvýhodnější, pokud je rezervujete hodně dopředu. Nyní mohou klienti tohoto nízkonákladového přepravce rezervovat levně cesty v podzimních termínech a z letiště Praha se dostanou napřímo celkově do 8 evropských destinací ve Velké Británii, Francii, Itálii či Nizozemsku.

  • Slevy s Air Asia

    (24.02.2014, Letenky levně) Od 24. 2. 2014 do 2. 3. 2014 probíhají velké slevy na letenky se společností Air Asia. Pokud se tedy chystáte cestovat po jihovýchodní Asii, určitě se na jejich nabídku podívejte na webových stránkách Air Asia. Akce platí na cesty od října 2014 do dubna 2015.


Sponzorované odkazy