Akční letenka Paříž Montreal pod 9 tisíc korun!

13. 07. 2014     Rádi cestujeme

  Pokud chytře nakombinujete akční letenky, můžete se do kanadského města Montreal dostat z Česka klidně za cenu okolo 10 tisíc korun. Akční letenku z pařížského letiště Charlese de Gaulla do Montralu koupíte již na září. Datum odletu je volitelné, návrat přímo do Prahy je možný 30. září. Například pokud by vás zajímal měsíční pobyt v Kanadě, můžete odletět 3. září z Paříže a vrátit se 30. září na letiště v Praze a to bez přestupů a za senzační cenu 8 914 korun.

Štítky:
Letenky do Kanady, Letenky do Montrealu

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Vybírejte pohodlně online!
  • Akční letenka za exotikou - Maledivy pod 12 tisíc

    (27.11.2014, Rádi cestujeme) Opravdu levnou letenku si pro nás připravila aerolinka Aeroflot, která nabízí let z Prahy do Male za necelých 12 tisíc korun. Cena je za zpáteční let vč. zavazadla a poplatků. Možných termínů je několi.

  • Letenky v akci: Mallorka za necelych 1 500 korun

    (06.03.2014, Rádi cestujeme) Za poměrně nízkou cenu je možné nyní nakoupit letenky na Mallorku. V dubnu jsou letenky z Karlsruhe na Mallorku jen za zhruba 1 450 korun. V dnešním výběru akčních letenek najdete také letenky do Mexika za necelých 12 tisíc a letenky z Prahy do Indie za necelých 10 tisíc. Cenově zajímavá letenka je z Bratislavy na Sicílii. Ryanair na této trase nabízí letenky za necelých 1 700 korun.

  • Letenky do Chicaga pod 9 tisíc korun

    (16.04.2014, Rádi cestujeme) Za akční cenu je možné zakoupit letenku z Varšavy do Chicaga (zpět do Londýna). Za zpáteční letenku si BA (British Airways) účtuje 8 990 korun vč. tax. V ceně letenky je příruční i běžné zavazadlo. Volných termínů je prozatím dostatek, především v období květen a červen.

  • Akční letenky na Nový Zéland za 18 tisíc z Prahy

    (09.12.2013, Rádi cestujeme) Aktuálně nejlevnější letenky (aspoň námi nalezené) z Evropy do Austrálie nebo na Nový Zéland vedou z Prahy do Brisbane, resp. Aucklandu. My jsme vybrali několik levných termínů z Prahy do Aucklandu s návratem do Vídně. Cena za takto nastavenou letenku je příjemných 18 014 korun. Tedy cena o několik tisíc nižší než je obvyklé.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kanady

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.