Zpáteční letenky na Špicberky v srpnu za 2.993 Kč!

16. 07. 2014     Akční letenky.cz

Dokonce i za severní polární kruh se dá letecky vyrazit za velmi pěkné ceny. Letecká společnost Norwegian nabízí v několika srpnových termínech výborné ceny přímých zpátečních letů z Oslo na Špicberky (letiště Longyearbyen Svalbard Longyear).

Štítky:
Letenky na Špicberky, Norwegian

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Praha – Helsinky a zpět v srpnu za 2.679 Kč

    (11.06.2014, Akční letenky.cz) Do země tisíců jezer a ostrovů se můžete momentálně za velice pěkné ceny vydat v srpnu s leteckou společností Norwegian Air. Zpáteční letenky na přímé trase Praha – Helsinki vychází v tuto chvíli v několika termínech na 2.679 Kč včetně všech povinných poplatků.

  • Kanárské ostrovy s odletem v srpnu za 4.665 Kč

    (08.07.2014, Akční letenky.cz) Na Kanárské ostrovy, nacházející se zhruba 100 km západně od pobřeží Maroka, můžete na konci srpna vyrazit z polských Katowic se společností Ryanair. S přestupem v Miláně a při zpáteční cestě v Paříži rezervujte nejlevnější letenky v termínech 26.8.-9.9. a 28.8.-9.9. za 4.665 Kč včetně všech povinných poplatků.

  • Řecký ostrov Rhodos v srpnu – zpáteční letenky za 2.735 Kč

    (28.07.2014, Akční letenky.cz) Pokud jste si ještě stále nerozmysleli letošní dovolenou a chtěli byste ji strávit na nějakém krásném místě u moře, dnešní nabídka by vám mohla rozhodování usnadnit. V několika termínech na konci srpna totiž spadly ceny letenek z německého Berlína na řecký ostrov Rhodos pod 3.000 Kč za zpáteční let (při cestě zpět s přestupem v Oslo).

  • Maledivy – zpáteční letenky z Prahy za 11.024 Kč !

    (25.11.2014, Akční letenky.cz) Dalším tipem, jak si zpříjemnit nadcházející chladný leden, jsou pro dnešek exotické Maledivy. Souostroví 19 atolů v Indickém oceánu nabízí i v lednu teploty, o kterých se nám mnohdy nesní ani v srpnu, a plážové scenérie jako z plakátu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Bosny a Hercegoviny

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.