Nízkonákladové aerolinky Ryanair, Wizz Air and easyJet podražily

17. 07. 2014     ALetenky.cz

Největší evropské low cost aerolinky Ryanair, Wizz Air a easyJet podražily, za letenky letos zaplatí cestující průměrně o €10 navíc oproti minulému roku. Nejvíce podražil easyJet, když zvýšil cenu téměř o 20%.

Štítky:
easyJet, Ryanair, Wizz Air

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Sleva 20 % na letenky s Wizz Air

    (08.01.2014, Letenky levně) Letecká společnost Wizz Air nabízí pouze dnes 8. 1. 2014 slevu 20 % pro členy Wizz Discount Clubu na letenky do všech destinací. Z Prahy létá Wizz Air do Londýna, Eindhovenu, Říma, Neapole, Milán a  Bari. Z Brna můžete letět do Eindhovenu, Říma, Londýna a Tel Avivu.  

  • Wizz Air sleva na všechny letenky 20%!

    (25.09.2013, Akční letenky.cz) Už podruhé v tomto měsící zlevňuje nízkonákladová letecká společnost Wizz Air všechny letenky do všech destinací o 20%. Pokud zapátráte v rezervačním systému aerolinky, možná se vám podaří objevit nějaký pro vás zajímavý termín. Z letiště Praha jsou například k dispozici levné zpáteční letenky do Milána.

  • Dnes sleva s Wizz Air 20 % na všechny lety

    (27.03.2014, Letenky levně) Letecká společnost Wizzair létá z Prahy do mnoha destinací po Evropě (Londýn, Eindhoven, Řím, Neapol, Milán, Bari, Tel Aviv). Pouze dnes 27. 3. 20144 můžete využít skvělé slevy 20% na všechny rezervované letenky. Sleva se týká všech a není třeba být členem Wizz Discount Clubu.  

  • Wizz Air nabízí možnost změnit údaje v odbavení zdarma!

    (30.09.2013, Akční letenky.cz) Občas se stane, že po zadání všech potřebných údajů a dokončení rezervace letenky, zjistíte, že některé údaje neodpovídají skutečnosti. Následuje pak poměrně zbytečný proces, kdy je například potřeba zavolat do call centra aerolinky. S novinkou dnes přichází nízkonákladová letecká společnost Wizz Air, která nyní nabízí novou možnost umožňující cestujícím pozměnit jejich rezervaci.


Sponzorované odkazy