Zpáteční letenky do Holandska v září za 1.220 Kč

19. 07. 2014     Akční letenky.cz

Vyražte v září letošního roku, třeba na prodloužený víkend, do Nizozemí! S leteckou společností Wizzair zakoupíte zpáteční letenky na trase Brno-Eindhoven v několika záříjových a říjnových termínech za méně než 1.500 Kč. Za návštěvu rozhodně stojí minimálně hlavní město Amsterdam, rotterdamský přístav a některý ze skanzenů s tradičními větrnými mlýny.

Štítky:
Letenky do Eindhovenu, Letenky do Nizozemí, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • V září do Grónska z Prahy za 13 490 Kč!

    (24.04.2015, Akční letenky.cz) Vyhledávač Skypicker.com přidal do své nabídky nízkonákladových aerolinek také přepravce Greenland Express, který provozuje přímé lety z Grónska do Kodaně. Ceny pro jednosměrnou letenku začínají na ceně 13 490 Kč v termínech odletů v září 2., 9., 16. a v říjnu 7.

  • V září a říjnu do Provence od 3.106,- Kč

    (25.03.2014, Letenky levně) Láká vás Provence? Vždycky jste chtěli vidět most v Avignonu nebo se projít po slavné pláži v Nice? Září a říjen jsou pro návštěvu Provence dobrým obdobím, pokud nemáte rádi vedra. Našli jsme pro vás letenky do Francie za dobrou cenu. Letenku z Prahy do Marseille lze zakoupit již od 3.106,- Kč.

  • Zpáteční letenky do Holandska v září za 1.220 Kč

    (19.07.2014, Akční letenky.cz) Vyražte v září letošního roku, třeba na prodloužený víkend, do Nizozemí! S leteckou společností Wizzair zakoupíte zpáteční letenky na trase Brno-Eindhoven v několika záříjových a říjnových termínech za méně než 1.500 Kč. Za návštěvu rozhodně stojí minimálně hlavní město Amsterdam, rotterdamský přístav a některý ze skanzenů s tradičními větrnými mlýny.

  • Zpáteční letenky do Ázerbajdžánu v září za 2.287 Kč

    (02.07.2014, Akční letenky.cz) Do hlavního města Ázerbajdžánu Baku se velmi lacino proletíte z Budapešti s leteckou společností Wizzair. V řadě záříjových termínů vychází zpáteční letenky na této trase na 2.287 Kč včetně všech povinných poplatků.


Sponzorované odkazy


Letenky do Nizozemí

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.