Největší nízkonákladovkou v ČR je easyJet, druhý je Wizz Air

28. 07. 2014     ALetenky.cz

V současné době působí na českém trhu více než desítka nízkonákladových aerolinií. Jejich tržní podíl na celkovém množství realizovaných letů a přepravených cestujících neustále stoupá.

Štítky:
easyJet, Wizz Air

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nízkonákladové aerolinky Ryanair, Wizz Air and easyJet podražily

    (17.07.2014, ALetenky.cz) Největší evropské low cost aerolinky Ryanair, Wizz Air a easyJet podražily, za letenky letos zaplatí cestující průměrně o €10 navíc oproti minulému roku. Nejvíce podražil easyJet, když zvýšil cenu téměř o 20%.

  • Sleva 20 % na letenky s Wizz Air

    (08.01.2014, Letenky levně) Letecká společnost Wizz Air nabízí pouze dnes 8. 1. 2014 slevu 20 % pro členy Wizz Discount Clubu na letenky do všech destinací. Z Prahy létá Wizz Air do Londýna, Eindhovenu, Říma, Neapole, Milán a  Bari. Z Brna můžete letět do Eindhovenu, Říma, Londýna a Tel Avivu.  

  • Největší nízkonákladovkou v ČR je easyJet, druhá je germanwings

    (28.07.2014, ALetenky.cz) V současné době působí na českém trhu více než desítka nízkonákladových aerolinií. Jejich tržní podíl na celkovém množství realizovaných letů a přepravených cestujících neustále stoupá.

  • Největší podíl na českém trhu má ČSA, druhá je Lufthansa

    (26.08.2014, ALetenky.cz) V současné době působí na českém trhu téměř 50 leteckých společností, které nabízí pravidelné lety. Zhruba 80% odletů nabízí klasické společnosti, jednu pětinu ovládají nízkonákladové aerolinie. Mezi nejsilnější hráče na českém nebi patří společnosti ČSA, Lufthansa, Aeroflot, easyJet a Air France.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rakouska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.