Gruzie – zpáteční letenky do Kutaisi za 2.086 Kč

12. 09. 2014     Akční letenky.cz

V nabídce letecké společnosti Wizzair se opět v několika termínech objevila krásná nabídka zpátečních letenek na trasách Katovice (KTW)/Varšava (WAW) – Kutaisi (KUT), a to už od 2.086 Kč včetně všech povinných poplatků. Letenky můžete vybírat a přímo rezervovat prostřednictvím vyhledávače skypicker.com.

Štítky:
Letenky do Gruzie, Letenky do Kutaisi, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Zpáteční letenky do Gruzie za 2.364 Kč !

    (18.03.2014, Akční letenky.cz) V nabídce letecké společnosti Wizzair se opět v několika termínech objevila krásná nabídka zpátečních letenek na trasách Katowice – Kutaisi (Gruzie) a Varšava – Kutaisi, a to už od 2.364 Kč včetně všech povinných poplatků!

  • Gruzie – nová přímá linka Wizzairu do Kutaisi za 1.801 Kč

    (09.10.2014, Akční letenky.cz) Lety do Gruzie jsou díky nové trase Wizzairu ještě levnější! Po Katovicích a Varšavě přidal od 30. září letošního roku Wizzair další možnost, jak z blízkého okolí výhodně letět přímo do gruzinského druhého největšího města Kutaisi, a to Budapešť.

  • Zpáteční letenky do Gruzie v říjnu za 2.687 Kč!

    (22.07.2014, Akční letenky.cz) V nabídce letecké společnosti Wizzair se opět v několika termínech objevila krásná nabídka zpátečních letenek na trasách Katowice – Kutaisi (Gruzie) a Varšava – Kutaisi, a to už od 2.687 Kč včetně všech povinných poplatků. Nejvýhodnějšími termíny jsou aktuálně záříjové a říjnové. Nejlevněji poletíte 14. – 21. října, právě za 2.687 Kč.

  • Gruzie – zpáteční letenky z Budapešti od 1.443 Kč !

    (20.12.2014, Akční letenky.cz) Díky nedávno zprovozněné přímé lince Budapešť – Kutaisi, provozované leteckou společností Wizzair mohou dobrodruzi vyrazit do Gruzie obdivovat nádherné přírodní scenérie, které tato hornatá zem nabízí. Zpáteční letenky zakoupíte v řadě termínů v rozmezí únor až duben 2015 za krásných 1443 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Japonska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.