Odkud se létá nejlevněji? Na Vídeň rovnou zapomeňte

08. 10. 2014     Akční letenky.cz

O tom, že letenky s odletem z okolních letišť v Polsku, Německu či Maďarsku jsou mnohdy daleko levnější než letenky z Prahy, vás přesvědčujeme na těchto stránkách den co den.

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Vídně? Vybírejte pohodlně online!
  • Jak nejlevněji do Paříže? Zpáteční letenky od 1.396 Kč

    (06.03.2014, Akční letenky.cz) Přemýšlíte nad způsobem, jak co nejlevněji letět do Paříže? Nabízíme vám tři varianty – tu nejvhodnější si zvolte podle toho, jestli chcete ušetřit za každou cenu a překousnete přepravu do města v sousední zemi (a třeba zažijete nebo shlédnete něco navíc) nebo zda je pro vás tou nejdůležitější proměnnou čas  a pohodlí.

  • Na konci léta bude stát akční letenka do Barcelony 1426 korun

    (26.06.2014, Rádi cestujeme) Letenka z Německa do Barcelony vás vyjde na 1426 korun, pokud si budete chtít užít týdenní pobyt v tomto krásném městě na přelomu babího léta.  Odlet 16. září a návrat 24. září. Startuje se z letiště v bavorském Memmingenu.

  • Air Croatia létá z Prahy do Záhřebu

    (14.04.2015, Rádi cestujeme) Od 2.  dubna létá nová chorvatská letecká společnost Air Croatia z Prahy do Záhřebu. Nová linka je v provozu 3x týdně, v úterý, ve čtvrtek a v neděli. Z Prahy jsou lety odbavovány vždy ve 14 hodin a let do Záhřebu trvá 1 hodinu 10 minut. Ze Záhřebu pak letadla odlétají v uvedené dny vždy ve 12 hodin.

  • Spaní na letišti – jak na to?

    (25.07.2014, Akční letenky.cz) Jak už jistě víte, levně se létá s nízkonákladovými společnostmi a nejlevněji se létá s několikahodinovými přestupy. Často vychází jako nejlevnější takové kombinace letů, během nichž musíte při přestupu přečkat na daném místě noc. Dojet z letiště do centra města a najít levné ubytování mnohdy není snadné nebo dokonce možné.


Sponzorované odkazy